Moterys plėšrūnės pagal Zodiako ženklą

Kartais moterys lyginamos su plėšrūnėmis – kai kurios jų nevengia konfliktų ir yra pasirengusios bet kam. Tuo tarpu kitos nori gyventi ramiai ir taikiai. Sužinokite, kurių Zodiako ženklų atstoves galima vadinti plėšriomis moterimis.

 Sužinokite, kurių Zodiako ženklų atstoves galima vadinti plėšriomis moterimis.<br> 123rf nuotr.
 Sužinokite, kurių Zodiako ženklų atstoves galima vadinti plėšriomis moterimis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-10-29 11:09

Avinas

Avinai turi gebėjimą atskleisti ypatingą jėgą ir pasiekti savo tikslus. Moteris Avinas nemėgsta, kai jai priešinasi ir sako „ne“, nuo to ji įsiunta. Avinas nieko nebijo, todėl jai nieko nereiškia paskelbti kam nors atvirą karą.

Jautis

Jaučiai mėgsta būti vieni. Jaučiui sunku prisitaikyti prie naujos aplinkos, todėl ji sąmoningai vengia viešumo. Ramybė ir didelė dvasinė jėga visada leidžia Jaučiui susivaldyti, bet jeigu jums pavyko ištampyti šios moters nervus – laikykitės. Jūs nematėte įsiutusio Jaučio. Jeigu turite galimybę bėgti, geriau bėkite.

Dvyniai

Dvyniai turi beprecedentį sugebėjimą kovoti, ir dėl bereikalingo įsitempimo kyla nauji pavojingi nuotykiai. Tai įvyksta, kai jūs apribojate Dvynių laisvę.

Vėžys

Moteriškos lyties Vėžiai gana lankstūs ir minkšti, bet nepraraskite budrumo! Jos panašios į Liūtes. Moterys, gimusios po šiuo Zodiako ženklu, puikiai susidoroja su bet kokiu darbu, priima sprendimus, bet jeigu kalbama apie pavydą, čia Vėžiams nėra lygių. Tokiais momentais jos pavojingos, bet įsiutusios būna labai gražios.

Liūtas

Liūtės negali be dėmesio. Jos pripratusios būti visų matomos. Liūtės turi daug gerbėjų ir pasirenka tik tą partnerį, kuriame įžvelgia perspektyvų. Kai pasirinkimas padarytas, štai čia Liūtė pradeda savo medžioklę. Be priežasties ji nė letenos nepajudins, bet kad pasiektų savo, Liūtė ryšis bet kam.

Mergelė

Mergelės – pačios atsargiausios ir stabiliausios plėšrūnės. Aštrus protas ir logika bet kam gali sukelti šoką.

Svarstyklės

Svarstyklės – geriausios puolėjos, kai joms to reikia. „Devynis kartus pamatuok ir dešimtą pjauk“, – tai tikrai apie jas. Patys suprantate, ką tai reiškia.

Skorpionas

Skorpionės gali atrodyti silpnos ir pažeidžiamos, bet iš tiesų tai labai stiprios ir nepriklausomos moterys. Jos gali pulti netikėtai, staiga, tą akimirką, kai tikrai būsite nepasiruošę ir beginkliai.

Šaulys

Jos visada kuria mūšio planus. Jos puikiai sugeba apskaičiuoti strategijas, kurios joms leidžia pakilti aukščiau kitų. Bet tai išskirtinis ženklas, kuris beveik niekada niekam nepakenkia.

Ožiaragis

Jos tikrai nėra piktybiškos ir nekuria planų, kaip sunaikinti priešininką. Visada pasiruošusios jums padėti, netgi laiko tai savo pilietine pareiga ir garbės reikalu. Tačiau jeigu blogai atsiliepsite apie Ožiaragio šeimos narius, ji jums tikrai parodys, kur vėžiai žiemoja.

Vandenis

Nebandykite sustabdyti Vandenio, kitaip sulauksite netikėto siurprizo. Kaip ir Ožiaragiai, šios moterys visada pasiruošusios padėti kitiems, ir taip pat reaguoja į nesveiką kritiką savo artimųjų atžvilgiu.

Žuvys

Jos primena lapes – yra gudrios ir pavojingos. Mėgsta veikti staiga, greitai ir tyliai, kad niekas negirdėtų ir nematytų. Aukos likimas nepavydėtinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.