5 Zodiako ženklai, turintys baltosios magijos dovaną

Magija – mažai ištyrinėta, paslaptinga, bet tuo pačiu labai viliojanti sritis. Įprasta ją skirstyti į baltąją ir juodąją.

 Kai kurie Zodiako ženklai turi polinkį į baltąją magiją, net jeigu patys to neįtaria.<br> 123rf nuotr.
 Kai kurie Zodiako ženklai turi polinkį į baltąją magiją, net jeigu patys to neįtaria.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-11-27 12:28

Baltieji magai – gerieji gydytojai. Jie glaudžiai bendrauja su supančia aplinka ir su jos pagalba naudoja įvairius gydymo metodus, padėdami žmonėms.

Net ir šiuolaikiniame pasaulyje egzistuoja baltųjų žiniuonių ir burtininkų, į kuriuos kreipiasi žmonės su įvairiomis problemomis, kurios lengvai išsprendžiamos įsikišus baltajam magui.

Kai kurie Zodiako ženklai turi polinkį į baltąją magiją, net jeigu patys to neįtaria.

Žuvys

Prie tokių ženklų priskiriamos Žuvys. Šio svajingo Vandens ženklo atstovai gali nesunkiai padėti giminaičiams ir artimiesiems kaip magai, jeigu dėl to labai pasistengs.

Bet taip paprastai Žuvų maginė jėga neatsistato – joms reikalingas palaikymas iš šalies, kitaip jos gali ne tik prarasti savo jėgas, bet ir jų energija gali pavirsti į juodą. Tada jau nereikėtų artintis prie Žuvų.

Jautis

Laikoma, kad Jaučiai – ne tik tikri baltieji magai, bet dar ir telepatai. Juos dažnai vadina ekstrasensais.

Nuo gimimo šis Žemės ženklas turi tokį stiprų ryšį su gamta, kad gali suprasti gyvūnų ir augalų norus, o taip pat pasąmoniniame lygmenyje padėti žmonėms.

Jaučiams verta tobulinti savo dovaną. Jeigu pastebėjote savyje kokias nors baltosios magijos prielaidas, pabandykite rasti bendrą kalbą su savo pasąmone, užsiimkite meditacija, tada pasireikš jūsų vidinis talentas.

Svarstyklės

Svarstyklės yra tiltas iš baltosios magijos į juodąją. Tereikia joms peržengti į tamsiąją pusę, ir bėdos neišvengiamos.

O jeigu jos savyje tobulins baltąjį magą, žmonės aplink jas jausis energetiškai ramesni ir laimingesni.

Svarstyklių magija yra patikima, nes joms svarbi švari sąžinė, todėl abejotinomis praktikomis jos neužsiima.

Dar Svarstyklės garsėja tuo, kad aplink jas visada yra labai patvarus maginis kupolas, tad nužiūrėti jų praktiškai neįmanoma.

Skorpionas

Skorpionai, astrologų manymu, yra vienintelis Zodiako ženklas, kuris gali taikyti magiją ne tik aplinkinių labui, bet ir savo. To jie gali pasiekti, jeigu visiškai atskeis savo baltosios magijos potencialą, o jį jie turi nemažą.

Skorpionai labai retai naudoja savo magiją, kad kam nors pakenktų. Kartais Skorpionai gali užsidaryti nuo visų, pradėti bijoti patys savęs, gali net prasidėti panikos atakos.

Visa tai reiškia viena – arba jūs pradedate save tobulinti kaip magą, arba niekada neišsikapstysite iš šios būsenos. Tai ir yra Skorpionų neatskleisto potencialo pavojus.

Vandenis

Vandeniai magijoje labai mėgsta paeksperimentuoti. Jiems neįdomūs magijos pliusai buityje, jiems norisi nusitaikyti į kosmosą.

Astrologai tai oficialiai įvardija kaip Vandenių bruožą: jie vieninteliai gali būti „vedliais“ į kosmosą. Tai tas ženklas, kuris semiasi energijos ir jėgų iš gamtos, jam reikalinga Visatos jėga.

Svarbiausia to nepadauginti, žinoti, kaip atskirti baltąją magiją nuo juodosios, ir tada Vandeniai galės tapti pačiais stipriausiais baltaisiais magais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.