5 neatsakingiausi Zodiako ženklai

Neatsakingumu kartais kaltinami jauni žmonės, tačiau, pasak astrologų, šis bruožas būdingas kai kuriems Zodiako ženklams nepriklausomai nuo jų amžiaus.

 Neatsakingumu kartais kaltinami jauni žmonės.<br> 123rf nuotr.
 Neatsakingumu kartais kaltinami jauni žmonės.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2021, 11:28 AM

Tokių ženklų yra penki.

5 vieta – Liūtas

Liūtams svetima atsakomybė, jeigu tai kelia jiems diskomfortą ir problemas. Reikalas tas, kad šiems žmonėms labai sunku atsikratyti žalingų įpročių. Liūtams reikia neįtikėtinai daug jėgų ir laiko, kad bent pripažintų, kad turi kokią nors problemą. Jiems reikia, kad šalia būtų mylimas žmogus ar draugas, kuris juos visada palaikytų, o ne smerktų. Tokie neatsakingi žmonės kaip Liūtai negali suprasti, kaip ir kur jiems išmokti gyventi be savo lengvabūdiškumo.

Liūtai dažnai vėluoja ir nevykdo pažadų. Ne specialiai, jie tiesiog pamiršta tai, ką žadėjo. Jiems tiesiog reikia viską užsirašinėti ir įveikti savo tinginį. Tingūs Liūtai – tai patys neatsakingiausi žmonės žemėje, bet juos galima suprasti ir net jiems atleisti, jeigu jūs turite geležinius nervus ir noro pasitikti sunkumus.

4 vieta – Svarstyklės

Svarstyklės neatsakingos tik tada, kai gali sau tai leisti, bet jeigu jos iš tiesų gali tai sau leisti, jūs iš jų nesulauksite nė trupučio noro ką nors daryti. Jeigu tarp pažįstamų turite Svarstykles, demonstruojančias neprincipingumą ir užmerkiančias akis prieš pareigas, tai jis ar ji tai daro tik todėl, kad jūs leidžiate tai daryti.

Svarstyklės atsipalaiduoja, kai viskas gerai ir kai galima ką nors pamiršti. Šiems žmonėms nesvetimas atsakomybės jausmas, bet Svarstyklės niekada neatsisakys galimybės nieko nedaryti, jeigu joms bus suteikta tokia galimybė.

3 vieta – Žuvys

Žuvys neatsakingos tik todėl, kad jos ne visada pilnai susipažinusios su šiuo žodžiu. Jeigu šio ženklo atstovai vaikystėje turėjo galimybę apie nieką negalvoti, tai iš dalies šis „įgūdis“ išlieka ir joms suaugus.

Žuvys neretai būna gana gudrios ir išradingos melagės, nes vaidina nekaltas aukas, kai joms sako, kad jos neteisios. Žuvys nuolat randa kokių nors atsikalbinėjimų dėl savo klaidų. Jos nenori dirbti, nenori ko nors daryti pagal tvarkaraštį. Ne veltui Žuvis vadina vienomis kūrybiškiausių asmenybių. Kūrybiški žmonės moka rasti galimybių nieko nedaryti, permesdami atsakomybę kitiems.

2 vieta – Dvyniai

Dvynių perauklėti neįmanoma. Šie žmonės tokie neatsakingi, kiek tik įmanoma. Bet jie turi tam tikrus principus, iš kurių jų gyvenime dažnai atsiranda kryptys, kuriose išsaugoma nepriekaištinga atsakomybė ir dėmesys smulkmenoms. Dvyniai labai dažnai „nutrūksta“, kai jūs su jais susitariate kur nors eiti pasivaikščioti ar panašiai.

Jie gali ištisomis savaitėmis su jumis brandinti kokius nors planus, o po to tiesiog juos pakeisti. Po to jie stebisi, kodėl žmonės ant jų taip baisiai supyksta. Tačiau kalbant apie jų mėgstamą užsiėmimą, jis visada laikosi visų taisyklių.

1 vieta – Vėžys

Vėžiai gyvena patys sau. Neatsakingumo požiūriu jie labai panašūs į Dvynius. Kai kuriais atvejais Vėžiai visada atsidavę taisyklėms ir sveikam protui, bet neretai jie lengvabūdžiai ir nenuspėjami. Reikalas tas, kad jie labai mėgsta dalinti padus tiesiog tam, kad kuo greičiau nusimestų išgyvenimų naštą kuriuo nors klausimu. Jie tiesiog pamiršta tai, ką jums žadėjo, nes jie turi kitus prioritetus.

Su Vėžiais viskas išsprendžiama paprastai. Jeigu jūs norite, kad šio ženklo žmonės apie jus nepamirštų, reikia nuolat jiems apie tai priminti. Jeigu jūs jaučiate, kad Vėžys gali pamiršti apie svarbų įvykį, geriau nurodytą dieną kas valandą jam apie tai priminti. Nuolat sakykite Vėžiams, ką jie turi padaryti, kitaip jie iškart užmirš viską pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?