5 stipriausios moterys pagal Zodiako ženklą

Moterys jau seniai savęs nebelaiko silpnąja lytimi. Jos imasi atsakomybę ne tik už save, bet ir savo šeimos gerovę. Astrologai nustatė, kokių Zodiako ženklų atstovės yra pačios stipriausios moterys.

 Moterys jau seniai savęs nebelaiko silpnąja lytimi.<br> 123rf nuotr.
 Moterys jau seniai savęs nebelaiko silpnąja lytimi.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-04-12 11:09

Avinas – 5 vieta

Moterys Avinai – labai atsakingos ir dažnai geba atlikti tikrus žygdarbius. Situacijose, kai reikalingas atsidavimas, šio ženklo moterys laimi ir sulaukia sėkmės.

Liūtas – 4 vieta

Liūtas – ženklas, pasižymintis galinga energetika. Moterys Liūtai – atkaklios ir užsispyrusios. Jos išsiskiria neįtikėtinu darbštumu, kuris didina jų pasitikėjimą savimi. Šio ženklo atstovės visada gali už save pakovoti.

Jautis – 3 vieta

Moterys Jaučiai sugeba kovoti ir ginti artimų žmonių interesus, net jeigu jos viduje jaučiasi neužtikrintai. Ypač ši charakterio savybė pasireiškia, kai reikalas liečia tuos, kuriuos ji myli. Moterimi Jaučiu visada galima pasikliauti ir būti užtikrintam, kad ji nepaves.

Svarstyklės – 2 vieta

Svarstyklės teisėtai laikomos labiausiai subalansuotu ženklu. Būtent toks subalansuotumas kartu su protu ir susivaldymu moteris, gimusias po šiuo ženklu, daro stipriomis. Be to, moterys Svarstyklės išsiskiria išmintimi, įžvalgumu ir intuicija.

Skorpionas – 1 vieta

Išties plieninį charakterį turi moterys Skorpionai. Likimas dažnai išbando jų tvirtybę, todėl jos viskam pasiruošusios. Nepaisant pažeidžiamumo, šiam ženklui būdingas ir pasiaukojimas, o moterų Skorpionų likimai neretai stebina savo nepaprastumu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.