Numylėtiniai: 4 Zodiako ženklai, kurie patinka visiems

Egzistuoja keletas Zodiako ženklų, kuriuos galima pavadinti Zodiako numylėtiniais, mat dėl savo būdo jie patinka praktiškai visiems. Štai šie ženklai.

 Dėl savo būdo jie patinka praktiškai visiems.<br> 123rf nuotr.
 Dėl savo būdo jie patinka praktiškai visiems.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2021, 10:50 AM

Šaulys

Šaulys – ne tik žmonių, bet ir Fortūnos numylėtinis. Šio Zodiako ženklo planeta – Jupiteris valdo turtą, sėkmę ir autoritetą. Paprastai Šauliui viskas pavyksta žaidimo forma ir jo darbus lydi sėkmė. Kuo gi Šaulys traukia aplinkinius? Visų pirma savo šypsena, pozityviu nusiteikimu ir žvaliu balsu.

Jis nemėgsta nuobodulio ir liūdesio, todėl stengiasi aplinkiniams pakelti nuotaiką. Jis palaiko pokalbį bet kokia tema ir priverčia jus jaustis su juo maksimaliai komfortiškai. Šaulys stengiasi neklijuoti etikečių ir neskirstyti žmonių pagal socialinį ar kokį kitą statusą, priimdamas jus tokius, kokie esate. Jis laisvas ir visada atviras naujovėms, mėgsta naujas pažintis, keliauti ir lankyti naujas vietas.

Apskritai Šaulys – įdomi ir įvairiapusė asmenybė, ir greitai pelno žmonių palankumą. Numylėtinio statusas dažniausiai atitenka Šauliams vyrams.

Liūtas

Liūtas traukia žmones nejuntamų vibracijų lygmenyje. Daugelis pagauna laimės vibracijas, kurios nuo jo sklinda. Jo išdidi laikysena, taikumas ir nesutrikdoma ramybė paperka. Ir suprantama, juk Liūtą globoja Saulė. Žmonės nesąmoningai prie jo linksta, norėdami pasišildyti jo spinduliuose.

Vyras Liūtas dažnai būna kompanijos siela, draugai paprastai į jį kreipiasi patarimo ir palaikymo. Moteris Liūtas – puiki mama ir žmona. Apsupta meilės ji žydi ir daugina savo meilę, dovanodama ją kitiems.

Liūtai garsėja savo impulsyvumu, bet greitai atsileidžia. Jie nėra kerštingi ir stengiasi būti nuoširdūs su žmonėmis. Kaip ir Šaulio atveju, dažniausiai favoritais tampa šio ženklo vyrai.

Svarstyklės

Šį ženklą valdanti Venera jį apdovanojo jautrumu, meile grožiui ir gyvenimo džiaugsmu. Svarstykles priimta laikyti pačiu nekonfliktiškiausiu draugu. Jos būna kaprizingos, neryžtingos ir nenuspėjamos, bet tai retai tampa nedraugiškumo joms priežastimi. Svarstyklės nuoširdžiai nori padėti kitiems ir padaryti juos laimingus, aplinkiniai tai jaučia ir linksta prie jų.

Svarstyklės – puikūs klausytojai, jos pasirengusios padėti sunkią minutę, duoti žmogui išsikalbėti, patars, jeigu jam reikia patarimo, pasvėrusios visus „už“ ir „prieš“. Šis ženklas turi gerą širdį, Svarstyklės nekerštingos, stengiasi nušlifuoti visus kampus ir vengia įgyti priešų. Dažnai jos pirmos bando taikytis įvykus konfliktui. Jos nori gyventi harmonijoje su savimi ir pasauliu, todėl yra patys geriausi draugai, kaimynai ir kolegos.

Moterys Svarstyklės dažniau tampa aplinkinių numylėtinėmis, nei vyrai. Jos mandagios, mielos ir geranoriškos. Jų šypsena geba ištirpdyti ledą.

Dvyniai

Dvynius valdantis Merkurijus – gudruolis ir diplomatas. Jis apdovanojo šį ženklą komunikabilumu, gražbylyste, intelektu ir, žinoma, charizma. Dvyniai turi ypatingo žavesio, kuris žmones traukia kaip magnetas. Jie geba užhipnotizuoti ir sudominti žmones savo kalbomis. Dvynius greit įsimyli priešinga lytis: tokie jie mieli, mylintys gyvenimą, įdomūs.

Nepaisant tūkstančių žodžių, kuriuos sugeba pasakyti šis ženklas, pažinti jo iki galo neįmanoma. Jis lyg ir atviras su tavimi, bet vis dėlto tu supranti, kad jame yra kažkokia mįslė. Reikalas tas, kad Dvyniai – puikūs aktoriai ir chameleonai, jie moka prisitaikyti prie bet kokių žmonių ir situacijų. Todėl aplinkiniams atrodo, kad Dvyniai juos visiškai supranta, jaučia su jais artumą ir komfortą. Bet šis ženklas turi ir nerimto bei nepatikimo žmogaus reputaciją. Kartais tai tampa nusivylimo priežastimi, nes Dvyniai gali lengvai persijungti į kitą žmogų, kad su juo išgyventų tą patį.

Tačiau žmonės pasirengę pripažinti, kad Dvyniai dovanoja jiems džiaugsmą, nepamirštamas akimirkas, todėl mažai kas gali ant jų ilgai pykti. Tiek šio ženklo vyrai, tiek moterys pelnytai gauna visuotinių numylėtinių statusą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.