4 požymiai, kaip pagal rankas atpažinti agresyvų vyrą

Chiromantija gali padėti atpažinti potencialų agresorių, teigia šios srities specialistai. Apžiūrėjusi gerbėjo rankas moteris iš karto gali suprasti, kad nuo jo verta laikytis kuo toliau.

 Ranka.<br> 123rf nuotr.
 Ranka.<br> 123rf nuotr.
 Ranka.<br> 123rf nuotr.
 Ranka.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 22, 2021, 10:46 AM, atnaujinta Oct 22, 2021, 12:08 PM

1. Pernelyg stambios plaštakos, neatitinkančios vyro ūgio ir rankų ilgio, liudija, kad jis turi plėšrūno bruožų. Toks žmogus agresyvus, labai ūmus ir siekia lyderiauti.

Jeigu moteris nenusiteikusi taikstytis su tokiomis partnerio savybėmis, jai geriau žvalgytis į vyrus su dailiomis ir nedidelėmis plaštakomis.

2. Geraširdį ir atvirą žmogų galima atpažinti pagal nykščius, kurie yra kūgio formos ir savo dydžiu harmoningai dera su kitais pirštais. Agresyvaus vyro, kuris gali pakelti ranką prieš moterį, nykštys dažnai būna užapvalintas – primena kuoką ar grybo kepurę.

Ši savybė gali liudyti norą provokuoti ekstremalias situacijas. Tokių vyrų agresija dažnai nemotyvuota, o emocijų audra gali pastūmėti net į žmogžudystę.

3. Taip pat verta atkreipti dėmesį į vadinamąją galvos liniją, kuri yra delne po viršutine horizontalia linija. Jeigu ji labai ilga, turi nuolydį ir eina iki pat plaštakos krašto, tai rodo užsispyrimą, emocinį nestabilumą ir nemokėjimą pripažinti klaidas. O taip pat polinkį mažinti stresą alkoholiu ar narkotinėmis medžiagomis.

4. Polinkį į alkoholį liudija ir linija delno apačioje arčiau išorinio krašto 1-2 cm virš riešo – ji vadinama nuodų linija. Jeigu ji trumpa, gili ir ryški, reikia būti pasirengus, kad vyriškis gyvenimo draugei pridarys nemažai rūpesčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.