3 Zodiako ženklų poros – kaip tvoros

Šios 3 Zodiako ženklų poros – lyg sutvertos vienas kitam: abiejų skirtingas ir tuo pat metu panašus pasaulio suvokimas, požiūris į gyvenimą. Būtent apie juos galima pasakyti: „Pora – kaip tvora“.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 23, 2023, 12:23 PM

Vėžys ir Skorpionas

Abu šie ženklai pakankamai uždari ir moka manipuliuoti kitais, nors išoriškai atrodo bendraujantys ir gyvenimu besidžiaugiantys žmonės. Šią porą jungia turtingas ir prieštaringas vidinis pasaulis, potraukis filosofijai ir ypatingas pasaulio suvokimas.

Vėžiui ir Skorpionui susiformuoja sava santykių šeimos viduje ir su kitais žmonėmis koncepcija. Abu ženklai kartu kuria buitį, todėl jiems retai kyla prieštaravimų. Jie meistriškai susidoroja su sunkumais ir veikia išvien. Atskirai jie visiškai skirtingi žmonės, bet poroje tampa viena visuma.

Ožiaragis ir Jautis

Iš šalies jie atrodo skirtingi, bet būtent šeimos gyvenime pasireiškia jų panašumas. Ožiaragis ir Jautis susitelkę į karjerą, buities kūrimą, todėl jų šeimose nekyla dilemų, kas svarbiau – ramus šeimos vakaras ar svarbus projektas.

Jie abu supranta, kad nuo jo materialinės būklės priklauso vaikų ateitis, gražus namo apstatymas ir bendro poilsio kokybė. Poroje nebūna nesusipratimų dėl sutuoktinio užimtumo: darbas neliečiamas ir pirmoje vietoje. Jautis ir Ožiaragis vertina šeimą ir gerbia partnerį, todėl jiems lengva nugyventi visą gyvenimą kartu.

Svarstyklės ir Vandenis

Svarstyklės ir Vandenis panašūs savo nedideliu atitrūkimu nuo realaus pasaulio: jie mąsto globaliau ir plačiau, nei kitų Zodiako ženklų atstovai, todėl būtent šioje sąjungoje jie randa palaikymą ir supratimą. Svarstyklės priima sudėtingą ir įvairialypį partnerį su jo prieštaringais norais ir fantastiniais planais, o Vandenis suteikia įkvėpimą mylimam žmogui, priversdamas patikėti savimi ir išsivaduoti nuo neryžtingumo.

Šioje poroje sutuoktiniai turi tas pačias vertybes ir panašiai mąsto, nors pažinties pradžioje jiems dažnai atrodo, kad jie pernelyg skirtingi ir netinka vienas kitam.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuva atsisveikina su mirusiu buvusiu premjeru G. Kirkilu