4 Zodiako ženklų poros, kurių verčiau nebandyti išskirti: pavojinga sveikatai

Egzistuoja 4 Zodiako ženklų poros, su kuriomis verčiau neįsipainioti į meilės trikampį – tai pavojinga sveikatai, psichikai ir savivertei. Meilės trikampyje su šiais ženklais sunku ilgai išsilaikyti.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 28, 2023, 5:52 PM

Liūtas ir Avinas: tarp dviejų ugnių

Tam, kas papuls į meilės trikampį, neužteks jėgų atlaikyti šios poros aistrų įtampos. Abu ženklai impulsyvūs, energingi ir pasirengę sunaikinti savo priešininką. Šių ženklų santykių aiškinimesi lengva tapti atpirkimo ožiu, priemone atkeršyti ar išprovokuoti pavydą. Abu ženklai tai priartėja, tai atitolsta, o tiems, kas atsistos tarp jų, labai nepasiseks.

Žuvys ir Vėžys: paskęsti sentimentuose

Žuvų ir Vėžio poroje susikuria atskiras pasaulis, kur daug ašarų, išgyvenimų, pamąstymų apie ateitį. Iš šio trikampio trečiosios pusės dažniausiai tiesiog pabėga, neturėdami jėgų atlaikyti emocinės įtampos ir manipuliacijų. Niekam nesinori likti kaltam, kad Vėžys įpuls į depresiją ir susirgs, o Žuvys įniks į alkoholį ir sugadins savo karjerą.

Svarstyklės ir Skorpionas: painios istorijos

Svarstyklių ir Skorpiono poroje nemažai nutylėjimų, be to, jų santykiuose dažnai būna neįprastų meilės žaidimų, kurie bus nesuprantami tam, kuris taps trečiuoju. Reikia būti pasirengusiam provokacijoms, išbandymams pagal keistas taisykles. Meilės trikampyje labiausiai nukentės trečioji pusė: Svarstyklės liks su savo filosofija, o Skorpionas ras būdą rafinuotai atkeršyti.

Šaulys ir Vandenis: nepasiekiamas lygis

Vandenio ir Šaulio santykiai kuriami visiškai kitame, likusiems nepasiekiamame lygmenyje. Jie supranta ir subtiliai jaučia vienas kitą: skaito mintis ir padeda projektuose. Tas, kuris rizikuoja patekti į meilės trikampį su šia pora, greitai supras, kad čia yra atliekamas. Jis visada bus nuošalyje ir jausis nejaukiai. Vandenis ir Šaulys sugebės vienas kitam atleisti ir susigrąžinti santykius, bet trečiajai pusei bus sunku su tuo susitaikyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?