5 Zodiako ženklai, su kuriais pabendravę jausitės pavargę

Bendravimas su vienais žmonėmis pripildo energijos ir įkvėpimo, o po pokalbio su kitais jaučiame nuovargį ir tuštumą. Tai priklauso nuo žmogaus, tačiau yra Zodiako ženklų, kurie labiau linkę ištraukti energiją iš kitų žmonių.

 Pokalbis.<br> 123rf nuotr.
 Pokalbis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 15, 2023, 2:28 PM

Ožiaragis

Susitikus Ožiaragį jis optimistiškai ir užsidegęs pasakoja apie visus savo sunkumus ir kaip puikiai jis juos įveikė. Pašnekovas tuo metu jaučiasi nevykėliu, juk jam netenka kasdien kovoti su šitokia daugybe priešų ir likimo negandų.

Žuvys

Žuvų lėtumas ir pasyvumas užkrečia. Kai jos būna atsipalaidavusioje būsenoje, tai persiduoda aplinkiniams. Kai tik pašnekovas supranta, kad pusė to, ką pasakė Žuvys – tai svajonės ir planai, kurie nebūtinai išsipildys, dialogas tampa sekinantis ir beprasmis. Visai kitaip klostosi su Žuvimis, esančiomis linksmoje būsenoje.

Vandenis

Vandenis pasižymi begaline energija, kuri užtvindo visas jo gyvenimo sritis, o taip pat pažįstamų interesus, giminaičių planus. Vandeniai informuoti apie viską ir nori visur dalyvauti. Iššvaistę vidinę energiją jie pasiduoda blogai nuotaikai ir pradeda „maitintis“, bendraudami su aplinkiniais. Tokioje būsenoje jiems jėgų atstatymui naudingas poilsis ar meditacija, priešingu atveju savo bloga nuotaika jie užkrečia kitus, provokuodami konfliktus.

Skorpionas

Bendravimas su Skorpionu atima daug jėgų, jeigu jis nusiteikęs nedraugiškai ar įtariai. Skorpionas testuoja menkai pažįstamą žmogų, užduodamas nevienareikšmius klausimus ir tirdamas smeigiančiu žvilgsniu. Kartais pašnekovas jaučiasi kaip studentas per egzaminą. Toks dialogas labai išsunkia, juk tenka apgalvoti kiekvieną frazę, kad per neatsargų rodį neprarastum Skorpiono palankumo.

Dvyniai

Dvynių komunikabilumas jiems leidžia vienu metu dalyvauti keliuose paraleliniuose pokalbiuose ir lengvai persijungti iš vienos temos į kitą. Bet pašnekovas ne visada pasirengęs gauti tokį kiekį informacijos ir emociškai reaguoti į kiekvieną naujieną. Bendraujant būna sunku intravertams, nes Dvyniams reikalingas emocinis atsakas. Bet ne lengviau ir ekstravertams: jie nerealizuoja savo bendravimo poreikio, nes jiems tenka klausytis Dvynių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?