5 Zodiako ženklai, nemokantys išlaikyti pinigų

Žmogui gali sektis gyvenime, bet jo finansinė padėtis bus vis vien nestabili, jeigu jis nemokės elgtis su pinigais. Šių Zodiako ženklų atstovai dėl savo talento ir proto jau per porą metų gebėtų sukaupti solidžią sumą automobiliui ar butui, bet pagundos, atjauta, dosnumas tam trukdo.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 13, 2023, 3:49 PM

Liūtas

Liūtai nepratę taupyti: jie žino, kaip uždirbti pinigus, bet leidžia juos dar aktyviau. Jie nelauks akcijų ir išpardavimų, o pirks sezono naujienas, kurios po poros mėnesių bus dukart pigesnės. Jeigu jiems patinka daiktas, jie pasirengę atiduoti paskutinius pinigus, kad jį gautų.

Liūtai susikuria gerą gyvenimą: sėkminga karjera ir papildomos pajamos sukuria stabilų materialinį pagrindą. Bet Liūtas nemėgsta riboti savęs ir taupyti, o nori gyventi čia ir dabar. Jis dosnus draugas, gali tiesiog atiduoti daiktus ar buitinę techniką, jeigu jais nesinaudoja, nors galėtų parduoti.

Žuvys

Žuvų empatija ir komunikabilumas daro jas nuolatinių pagalbos prašymų objektu tarp draugų ir pažįstamų. Jos švaisto ir pinigus, ir jėgas, ir idėjas. Joms negaila iššvaistytų lėšų, jos lengvai išsiskiria su uždirbtais pinigais, būdamos įsitikinusios, kad ne piniguose laimė.

Minkštaširdes Žuvis nesunku sugraudinti. Žuvys nešvaistys laiko ieškodamos geros kainos už prekę, lengvai permokės už paslaugą ir paliks gerus arbatpinigius. Toks išlaidumas joms nekenkia, bet dažnai erzina jų taupesnius partnerius.

Svarstyklės

Svarstyklių filosofijoje pinigai užima anaiptol ne pirmą vietą. Šis išmintingas ženklas rūpinasi savo dvasingumu, artimų žmonių dorove. Net finansiškai sunkiais laikais jis atiduos sukauptus pinigus smulkmenai, kuri svarbi kitam žmogui.

Svarstyklės – tai tie burtininkai, kurie be atlygio dovanoja stebuklus. Svarstyklės nemėgsta išlaidauti sau, todėl šeimoje dažniausiai atsisako dalyvauti skirstant biudžetą.

Vandenis

Vandenių idėjiškumas neperdėtas – jų išlaidumas dėl kūrybos ir meno gali įgauti neregėtą mastą. Jie negaili pinigų nei sau, nei aplinkiniams. Jų išlaidumas nėra beprotiškas, paskutinių pinigų jie neatiduos, bet jeigu yra atliekamų, lengvai juos išleis.

Taip pat Vandenis gali nepagailėti pinigų įdomioms technikos naujovėms. Vandenių dosnumas pasirinktinis: jie padeda tiems, kurie jiems patinka, kam jaučia šiltus jausmus. Kaupti pinigus jiems sunku, bet jeigu yra konkretus tikslas, yra pasirengę įsistatyti į griežtus finansinius rėmus, kad išsipildytų svajonė.

Dvyniai

Dvyniai tai išlaidūs, tai šykštūs. Jų požiūris į finansus dvejopas. Jie gali daryti plačius dosnumo gestus, o po to imti kaupti sugalvotą sumą, taupydami viskam.

Dvynių išlaidumas paprastai kiek didesnis, nei šykštumas – jų lengvabūdiškumas ir atvirumas nulemia atsainų požiūrį į pinigus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.