3 moterys pagal Zodiako ženklą, kurios keičia vyrus kaip pirštines

Sakoma, kad meilė visada ateina netikėtai. Bet daugumai prireikia šiek tiek laiko, kad susigaudytų savo jausmuose, prieš leidžiantis į naujus santykius. O šių trijų Zodiako ženklų atstovės įsimyli greičiau už kitus ir puola į naujus santykius stačia galva.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 28, 2023, 1:11 PM

Avinas

Monotoniška laiko tėkmė iš karto pasikeis, o visi planai eis velniop, vos tik moterį Aviną apims įsimylėjimo jausmas. Visi reikalai užmiršti, karjera ar mokslai eina į antrą planą, draugai beviltiškai bando jai prisiskambinti. Bet ji nejaučia žemės po kojomis ir nieko aplink save nemato.

Vėžys

Moteris Vėžys labai sunkiai išgyvena išsiskyrimą. Vienintelis dalykas, kuris gali ją priversti nubraukti praeitį, tai nauji santykiai. Daugiau niekas. Moteris Vėžys iš karto nuvys liūdesį ir pradės naują gyvenimą.

Šaulys

Šaulys yra vienas pačių romantiškiausių Zodiako ženklų. Tad jeigu kas ir įsimyli iš pirmo, tegul ir neatidaus, žvilgsnio, tai tik moteris Šaulys. Staigus įsimylėjimas ištinka šio ženklo moteris nepriklausomai nuo amžiaus ir šeiminio statuso. Dėl to Šaulės kartais daro klaidas, kurių po to tenka gailėtis. Tačiau įsimylėti linkusios prigimties šis ženklas niekaip negali pakeisti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.