3 Zodiako ženklai, kurie niekada neįvertins jūsų rūpesčio

Yra žmonių, kurie nemoka padėkoti už aplinkinių poelgius ar gerus žodžius, nes mano, kad tai nereikalinga ar tiesiog nesvarbu.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-08-07 13:10

Kai kurių Zodiako ženklų atstovai tiesiog nesugeba pajusti, kad reikia atsakomojo gesto, ar tokius gestus laiko silpnumo apraiška.

Štai tie ženklai.

Avinas

Avinai primena išlepintus vaikus. Jie mėgsta gauti tai, ko nori, bet paprastai nevertina aplinkinių žmonių pastangų, kurios jiems padeda gauti, ko jie trokšta. Avinai įsitikinę, kad jau pats jų egzistavimas yra priežastis nuolat juos garbinti.

Šis ženklas gana egoistiškas ir pasitikintis savimi, rūpestį ir meilę visada priima kaip privalomą dalyką. Iš Avino sunku sulaukti šiltų ir malonių žodžių, nes jis nemoka vertinti kito žmogaus pastangų.

Dvyniai

Juos labai sunku priversti pasijusti kam nors dėkingiems ir įsipareigojusiems. Šių žmonių ypatingas charakteris: lengvas, greitai keičiantis pradinį kursą. Dėl to kaltinti Dvynius beprasmiška, nes jie patys nereikalauja dėmesingumo sau.

Dvyniai dažnai asocijuojasi su lengvabūdiškumu ir paviršutiniškumu. Šio ženklo žmonės paprastai nemato reikalo užmegzti ilgalaikius ir tvirtus santykius, nes visąlaik ieško naujų įspūdžių. Galima apsupti Dvynius dideliu rūpesčiu ir meile, bet jie visiškai nuoširdžiai nesupras, kad iš jų laukiama atsakomojo dėkingumo.

Vandenis

Galima dėl Vandenio atlikti tikrus žygdarbius, o mainais gauti tik ironišką šypseną. Šis ženklas toks jau yra – jam sunku priimti rūpestį. Kaltas vidinis Vandenio prieštaringumas, juk jis nelinkęs patikėti kito žmogaus jausmų nuoširdumu ir nesuinteresuotumu.

Šis ženklas ir pats stengiasi vengti rimtų santykių, numatančių rūpestį ir atsakomybę. Ilgą laiką savo gyvenime Vandeniai teikia pirmenybę neįpareigojantiems santykiams, kur nėra reikalo aukoti savo interesų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.