3 Zodiako ženklai, kurie visuomet išties pagalbos ranką

Kiekvienam iš mūsų būna momentų, kai labai reikia aplinkinių palaikymo. Deja, kai kurie jų būna užsiėmę savais reikalais, bet yra ir tokių, kurie viską mes ir suskubs į pagalbą. Žvaigždės byloja, kad didžiausia tikimybė, jog tai bus šių Zodiako ženklų atstovai.

 Geraširdė mergina.<br> 123rf nuotr.
 Geraširdė mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-08-10 11:37

Avinas

Tai nesentimentalus ir neretai neigiamai charakterizuojamas Zodiako ženklas, bet pagalbos iš jo sulaukti realu. Jis nežarstys patarimų ir nebandys išklausinėti, kodėl jūs atrodote liūdni. Bet jeigu jūs jam aiškiai pasakysite, kokios pagalbos jums reikia, nepasigailėsite.

Avinas moka ir išklausyti, ir padrąsinti. Jis nepagailės savo laiko nei materialinių resursų, jei tik tai, ko prašote, neviršija jo galimybių ir nepažeidžia jo įsitikinimų. Gali būti, kad jis apsiims dėl artimojo padaryti ir tai, kas yra gana rizikinga.

Vėžys

Jis atsikels dėl jūsų vidury nakties, jeigu to prireiks, susikeis su jumis darbe, duos išmintingą patarimą, suras už jus reikiamą informaciją, supažindins su reikalingais žmonėmis.

Žodžiu, Vėžys pasiruošęs padėti jums tiek, kiek tik reikia. Tiesa, yra ir viena sąlyga – jis padės, jeigu tai nesikirs su jo šeimos narių interesais. Vėžys labai geranoriškas, bet jam visuomet pirmoje vietoje lieka šeima.

Žuvys

Tai – bene empatiškiausias Zodiako ženklas. Kai jums sunku, Žuvys tą jaučia. Ir skuba į pagalbą – kai aplinkiniams bloga, jos ir pačios jaučiasi prastai.

Taigi Žuvys nedvejodamos aukos savo laiką, jėgas ir kitus resursus tam, kad jums padėtų.

Ir palaikys su jumis ryšį tol, kol jums palengvės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.