4 Zodiako ženklai, kurie mato jus kiaurai

Kas gi nėra suklydęs rinkdamasis draugus, verslo partnerius, antrąją pusę? Ir kalbama net ne apie tai, kad kas nors jus pavedė tam tikroje situacijoje. Bėda ta, kad, menkai pažinodami žmogų, mes dažniausiai iš jo tikimės kažko daugiau, o po to kremtamės, kad jis nepateisino mūsų vilčių.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 15, 2024, 1:30 PM

Tačiau egzistuoja keli Zodiako ženklai, kurių atstovai praktiškai niekada neklysta vertindami žmones.

Dvyniai

Pagrindinis šio ženklo privalumas – didžiulė bendravimo patirtis. Dvynių bendravimo ratas įspūdingai didelis, jie negali gyventi be bendravimo, kartais net nesvarbu, su kuo ir kokia tema. Turėdami tokią didžiulę patirtį, jie praktiškai nuo pirmo žodžio ir iš pirmo žvilgsnio mato pašnekovą kiaurai.

Dėl to Dvyniai greitai pelno pašnekovo palankumą, sukuria komfortišką bendravimo atmosferą ir palaiko puikius santykius praktiškai su visais. Bet, nepaisant daugybės draugų ir neįpareigojančių pokalbių su visais be išimties, Dvyniai turi ne tiek ir daug tikrų draugų.

Vėžys

Artimų Vėžio žmonių ratas paprastai apsiriboja šeima ir pačiais artimiausiais. Vėžiai ilgai tyrinėja kiekvieną naują žmogų savo aplinkoje, rengia asmeninius patikrinimus ir neprisileidžia arti tol, kol neišsiaiškins, kas tas žmogus.

Tik tada, kai Vėžys žinos viską apie žmogų, jis nuspręs, ar galima šį žmogų įsileisti į siaurą savo draugų ratą. Ir tokį kruopštų patikrinimą išlaiko anaiptol ne visi.

Mergelė

Nuobodulys ir neįtikėtinas Mergelių poreikis kapstytis savo pojūčiuose ir jausmuose leidžia joms išvystyti išskirtinius analitinius ir intelektualinius gebėjimus.

Taigi, Mergelės akimirksniu demaskuoja visus slaptus bet kurio žmogaus iš jos aplinkos kėslus. Ir nebandykite Mergelių apgauti ar pasinaudoti jų pasitikėjimu. Jus būtinai nubaus, bet, nepaisant griežtų principų ir taisyklių, Mergelė visada jums suteiks šansą pataisyti santykius.

Ožiaragis

Įgimta neįtikėtinai stipri ir išvystyta intuicija, nuolatinis įprotis galvoti, analizuoti ir svarstyti padeda Ožiaragiui formuoti savo draugų ratą – gana siaurą ir rinktinį.

Ožiaragiui net nereikia įdėmiai analizuoti žmogaus – jie mato jį kiaurai jau nuo pirmo žvilgsnio. Bet tai ne visada malonu, juk dažnai mus supa ne patys geriausi ir pozityviausi žmonės, ir Ožiaragiui sunku nenusivilti žmonėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.