Ko nemoka ir nemėgsta jūsų Zodiako ženklas

Yra dalykų, kurių mes nemėgstame, nemokame ir nenorime daryti. Jokiomis aplinkybėmis. Kiekvienas Zodiako ženklas turi tokį žvaigždžių nulemtą „tabu“. Koks jūsiškis?

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 19, 2024, 12:25 PM, atnaujinta Mar 19, 2024, 12:26 PM

Avinas

Avinai kategoriškai nenori ir visai nemoka pakentėti. Ir laukti. Bet kokia forma – „trys dienos iki atlyginimo“, „truputį pakentėkit, tuoj praeis“, „išmokite save kontroliuoti“ – visa tai ne Avinams. Dėl bet kokios panašios situacijos Aviną apima nerimas, jį užvaldo priklausomybės, nelaisvės, bejėgystės jausmas.

Jautis

Jaučiai nemoka, o ir nenori, nieko sau, mylimiausiam, atsakyti. Nuostabu, kad artimam ir mylimam žmogui atiduos paskutinius marškinius. Šeimos vertybės Jaučiams – vienos iš svarbiausių.

Dvyniai

Dvyniai nenori ir nemoka suaugti. Suaugusiųjų pasaulis pernelyg pilkas, nuobodus ir reikalauja didelės atsakomybės. Dvyniai įstabu būdu lieka vaikais iki gyvenimo galo. Šiek tiek neatsakingi, bet tokie mieli ir betarpiški – kaip maži vaikai.

Vėžys

Vėžiai nemoka keiti savo įpročių, principų, prioritetų, įsitikinimų. Jie gana prognozuojami. Kita vertus, Vėžių neįmanoma įtikinti kitaip. Dėl nieko ir niekada. Vėžiai demonstruoja išskirtinį rūpestį ir meilę savo artimiesiems – ir daro tai su tokiu pat atkaklumu ir savais įsitikinimais. Kartais tai visai nenaudinga tiems, kuriais jie taip rūpinasi.

Liūtas

Liūtai nemoka ir nenori pralaimėti, ypač matant žmonėms. Bet žaisti jie taip pat nemoka – gudrybės, intrigos, apgaulė, manipuliacijos – visa tai ne karališkai Liūto savigarbai. Jis nemoka ilgai laikyti nuoskaudos. Jeigu ką nors pridirbote ir artimiausiu laiku nepakliuvote po galinga Liūto letena – laikykite, kad jums atleido.

Mergelė

Mergelė nemoka patylėti. Jos liežuvis – jos priešas. Kartais jis būna gana piktas, kandus, grubus, kaltinantis. Kita vertus, niekas kitas taip neįvaldęs įtikinimo dovanos, kaip Mergelė. Liežuvio valdymas gali atnešti Mergelėms turtą ir pripažinimą – gaila, kad dažniausiai įvyksta priešingai, liežuvis valdo Mergelę.

Svarstyklės

Svarstyklės nemoka sakyti „ne“. Nemokėjimas atsisakyti kartais Svarstyklėms baigiasi katastrofiškais padariniais: jos amžinai įsivelia į kokius nors keistus santykius, draugystes, kompanijas, atiduoda paskutinius pinigus „vargstantiems“, įsipainioja į kokias nors avantiūras. Iš principo „taip“ Svarstyklės taip pat nemoka sakyti. Jos tokios lėtos ir taip skrupulingai sveria visus „už“ ir „prieš“, kad paprastai sprendimą už jas priima kas nors kitas.

Skorpionas

Skorpionai absoliučiai nemoka atleisti. Jeigu jūs net visiškai atsitiktinai užgavote Skorpioną ar jam kaip nors pakenkėte, nuskriaudėte, sukėlėte skausmą – tapsite jo pikčiausiu (o kitokių jo atveju nebūna) priešu visam likusiam gyvenimui. Ir niekas nepadės – nei aiškinimai, nei atsiprašymai. Ko gero, vienintelis, kas padės – gailėtis ir paprašyti pelnytos bausmės. Nors ją vykdyti taip patturėsite visą gyvenimą.

Šaulys

Kaip bebūtų keista, Šaulys nemoka rinktis. Čia viskas paprasta. Šauliui nereikalingas vienas variantas iš dviejų – jam reikalingi abu! Kitaip kažkas jo gyvenime praeis be jo. Ši mintis šauliui visiškai nepakeliama, nes jam ne tik sunku išsirinkti ką nors įdomesnio ir reikšmingesnio, vien pati mintis apie ko nors kito atsisakymą jam sukelia visišką pamišimą. Ir šiandien pasirinkęs, kas geriausia, rytoj Šaulys neišvengiamai grįš prie savo pasirinkimo ir pasirinks priešingą variantą.

Ožiaragis

Ožiaragiai nemoka ilsėtis. Jie mėgsta ilsėtis ir ilsisi komfortiškai. Bet ir paplūdimyje, ir kelionėje, ir teatre muziejuje jie galvoja apie darbą – visur ir visada.

Vandenis

Vandeniai nemoka būti panašūs į kitus. Nemoka būti vienodi, gyventi pagal tvarkaraštį ir vaikščioti rikiuotėje. Jų laisva prigimtis, deja, gana paviršutiniška, bet daugialypė. Kaip sakoma, žino po truputį apie viską.

Žuvys

Žuvys nemoka egzistuoti šiame joms žiauriame realiame pasaulyje. Bet retai sutiksite iš tiesų nelaimingas Žuvis – susikurti sau nuosavą iliuzijų pasaulį ir gana komfortiškai jame gyventi Žuvims ne problema. Be to, jos viską padarys, kad jūs joms padėtumėte. Savanoriškai ir iš širdies.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.