4 moterys pagal Zodiako ženklą, turinčios verslininkės talentą

Ryškios, energingos, drąsios – būtent tokios turi būti verslo moterys. Kurių Zodiako ženklų atstoves žvaigždės apdovanojo verslininkių savybėmis?

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 21, 2024, 12:02 PM

Jautis

Kas išmintingai apeina spąstus ir pasalas? Kas kantriai stebi konkurentus ir smogia reikiamu momentu? Žinoma, Veneros globotinė. Geležinė ledi – šią pravardę Jautis gauna tą dieną, kai pasirodo pirmosiose derybose. Ir nusispjauti į apkalbinėtojus, tvirtinančius, kad ji viską pasiekė su įtakingų sponsorių pagalba. Pavydėkite, o Jautis tuo tarpu sudarys dar porą sandorių ir paklius į turtingiausių šalies moterų sąrašą.

Liūtas

Liūtė padarys viską, kad nereikėtų dirbti „svetimiems“. Pradėti savo verslą? Jokių problemų. Saulės globotinė ne tokia teisinga, kaip Jautis, ir būtinai pasinaudos ryšiais – eis per galvas ir ras globėją. Tikslas pateisina priemones: ir štai Liūtė ant pjedestalo, o nevykėliai moralizuotojai bruzda kažkur Olimpo papėdėje.

Skorpionas

Skorpionas verčia iš koto savo charizma, įgimtas patrauklumas padeda jai praeiti ten, kur kiti negali. Plutono globotinė protinga, nuovoki ir disciplinuota – konkurentai stovi ant užpakalinių letenų, o partneriai gieda ditirambus. O apie šios moters kompiuterinę atmintį sklando legendos. Šios moters neįmanoma apgauti ar supainioti, o niekas ir nedrįstų. Ji visus savo konkurentus mato kiaurai.

Šaulys

Ši lengvabūdė ir neorganizuota poniutė turi sudegti! – murma priešai ir laukia, kada moteris Šaulys subankrutuos. Išgraužkit! – pergalingai sušunka Jupiterio globotinė ir azartiškai puola į kovą su verslo rykliais. Kas nerizikuoja, tas, kaip žinia, negeria šampano. Taigi, Šaulys gali gerti šį gėrimą nors ir kasdien. Kol kiti skaičiuoja, svarsto ir saugosi, Šaulys rizikuoja... ir laimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.