4 Zodiako ženklai, kuriems gyvenimas – ašarų pakalnė

„Nėra gyvenime laimės“, – skundžiasi kai kurių Zodiako ženklų atstovai, mėgstantys iš musės išpūsti dramblį ir nemokantys džiaugtis gyvenimu.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 14, 2024, 11:38 AM

Štai šie nelaimėliai.

Jautis

„Kas gi čia toks liūdnas?“ – klausinėja prie Jaučio lopšio palinkę giminaičiai. O mažylis apsipila ašaromis – Jautis suprato, kur pateko (o pateko į šį kvailą pasaulį). Veneros globotinis nuo mažų dienų ieško savo egzistencijos prasmės ir stebisi žmonėmis, kurie dažnai šypsosi: nejau jie patiria malonumą dėl beprasmės sumaišties? Koks dar pozityvas – juoda juosta, kitaip nepavadinsi. Jaučiai yra patys pagrindiniai Zodiako „kentėtojai“.

Vėžys

Ir liūdna, ir graudu, ir nėra kam rankos paduoti... Palikite Vėžį ramybėje ir duokite žmogui ramiai pašniurkščioti vienam. Kartais atrodo, kad Vėžys mėgaujasi depresija: juk jis toks vargšelis ir nelaimingas. O jį globojantis Mėnulis įpila žibalo į ugnį ir savo globotinio gyvenimą daro nepakenčiamą: tai dyla, tai pilnėja, tai iš viso įtraukia Vėžį į sunkų pilnaties laikotarpį.

Skorpionas

„Geriau jau nebūčiau gimęs“, – dejuoja Skorpionas, susidūręs su eiline neteisybe. Jis pernelyg jautriai priima viską, kas vyksta pasaulyje. Jis „gaudo“ kitų emocijas ir išgyvena tiek dėl savęs, tiek dėl visos žmonijos. Ir kaip tokiomis aplinkybėmis džiaugtis gyvenimu? Belieka nusiminus klajoti po pasaulį ir vaidinti kankinį.

Ožiaragis

Šviečia saulė? Akis skauda, karštis siutina. Lyja? Bjaurios balos, purvas, peršalimas. Netikėti pinigai? Dabar man tikrai nepasiseks meilė... Ožiaragis visur atranda minusų (ir ne šiaip kokių brūkšniukų, o ilgų brūkšnių).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.