Vaisių pasirinkimas išduoda moters charakterį

Gal ir mažai kas žino, bet viduramžiais riteriai sau nuotakas rinkdavosi atsižvelgdami į jų pomėgius vaisiams. Jie išdėliodavo merginoms įvairiausių vaisių patiekalus, paskui atidžiai stebėdavo, kokius būtent vaisius jos valgydavo. Tačiau dabar amerikiečių psichologė Helen Kenny pagal moterų mėgstamus vaisius, išvedė jų charakterio tipus, rašo Sciencedaily.com.

Pagal tai, kokius vaisius moteris mėgsta, galima sužinoti jos charakterio ypatybes.<br>M. Patašius
Pagal tai, kokius vaisius moteris mėgsta, galima sužinoti jos charakterio ypatybes.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 31, 2012, 2:00 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:02 AM

Todėl, kai vyras vaišina moterį vaisiais, turėtų atkreipti dėmesį, kokį vaisių ji paėmė – taip jis geriau pažins ne tik jos pomėgius, bet ir ją pačią.

1. Jei ji siekia paimti obuolį

Tokia moteris ar mergina yra tvirta, kaip ir jos mėgstamas vaisius. Tiesa, ji nemėgsta per daug romantikos, taip pat jai svetimi ir sekso eksperimentai. Užtat patikima, padori ir niekados neiškrės kiaulysčių.

2. Moteris mėgstanti kriaušes

Ji tikrų tikriausia vilioklė, erotiška, primenanti šio vaisiaus sultingą minkštimą. Taip pat pasižymi ovalia šio subrendusio vaisiaus forma. Ji paprastai užburia savo gerbėją nepakartojamu šarmu. Tačiau ji nori būti ne tik nešiojama ant rankų, bet kad ir elgtųsi su ja kaip su brangiai kainuojančiais porcelianiniais indais. Tačiau neretai ji greitai įsižeidžia ir ilgai negali pamiršti nuoskaudos, patirtos net ir iš mylinčiojo.

3. Bananų garbintoja

Ši moteris visados palieka stiprų įspūdį vyrams. Daugiausiai dėl to, kad sąmoningai ar nesąmoningai išsiduoda mėgstanti oralinį seksą. Užtat ji gana skausmingai reaguoja į bet kokią kritiką savo adresu. Juk po vaisiaus „kailiuku“ slypi minkšta, jausminga ir lengvai pažeidžiama asmenybė. Todėl grubaus sekso mėgėjams šio vaisiaus garbintoja – netinkama partnerė.

4. Moters, mėgstančios vynuoges, šūkis: „Noriu malonumų“

Jai suteikia malonumą vien sprogstančių burnoje vynuogių pojūtis. Tai reiškia, kad ji dažniau nei kitos pasirengusi keisti sekso partnerius, nes vienatvė ją baugina. Be to, tokiomis minutėmis ji ieško nusiraminimo gėrimuose, pagamintuose iš jos mėgstamų vynuogių rūšių.

5. Dievinanti braškes

Ši moteris paprastai jaučia silpnybę ne tik jaukumui, bet ir prabangai. Ji - įdomi, seksuali, nestandartinė asmenybė, todėl traukia vyrus kaip magnetas.

6. Apelsinų mėgėja

Ji gali būti ir paslaptinga, ir užsisklendusi savyje. Todėl vyrams būna sunku prasibrauti į jos sielą. Paprastai tai - santūri, kukli būtybė, tačiau kruopščiai sauganti save nuo atkaklių gerbėjų. O jei vis dėlto kuriam nors iš jų pasiseka, sugeba užkariauti apelsinų mėgėją, tai jam atsiveria inteligentiškos ir intelektualios asmenybės širdis, turinti ne tik gerą humoro jausmą, bet ir kūrybinių polėkių. Tačiau tokio tipo moterys paprastai ne iš karto atsiskleidžia intymiuose santykiuose. Užtat jos stebina partnerius nesibaigiančiomis savo naujomis idėjomis ir asmeniniame gyvenime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.