Vyrų charakterio savybes išduoda barzda ir ūsai

Raudonplaukė barzda

Vyrų charakterio savybes išduoda barzda ir ūsai<br>123rf
Vyrų charakterio savybes išduoda barzda ir ūsai<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-24 10:07, atnaujinta 2018-03-16 15:11

Jeigu tavo mylimojo barzda yra reta, bet švelni it šilkas, greičiausiai, jis yra moterų išlepintas vyras. Kai reikia prisiimti atsakomybę, retos barzdos turėtojas užleidžia vietą tvirtoms ir stiprią valią turinčioms asmenybėms. Taip pat reta barzda yra nepastovumo požymis. Todėl būkite atsargios!

Raudonplaukė barzda

Įprastai raudonplaukiai būna labai draugiški. Todėl vyrai, nešiojantys tokios spalvos barzdas, yra labai dėmesingi, rūpestingi ir draugiški su moterimis. Būtent dėl to jie joms ir patinka.

Lygiai taip pat raudonplaukiai ir temperamentingi: greitai įkaista, tačiau greitai ir atvėsta. Kaštono spalvos barzda

Ne veltui sakoma, kad kaštoninę barzdą nešiojantis vyras – tikras riteris. Toks vyras yra labai pastovus ir patikimas. Todėl ištikimesnio partnerio nerasite.

Jei vyras nešioja kaštoninę barzdą, vadinasi, jis drąsus, ryžtingas ir vyriškas. Tokie įprastai tampa gerais šeimos vyrais. Тamsi vešli barzda

Tokios barzdos nešiotojas yra subalansuoto, ramaus, taikaus charakterio. Vyru, kurio barzda yra tamsi ir vešli, galima pasitikėti. Tai taip pat vienas iš patikimiausių partnerių. 

Plati ir siaurėjanti į apačią barzda

Plati ir į apačią siaurėjanti barzdelė – tai santūrių, inteligentiškų vyrų bruožas. Paprastai jie linkę į savianalizę bei užsiima bendražmogiška veikla. Ne veltui tokias barzdas užsiaugina dvasininkai, gydytojai, mokslininkai. 

Ilga garbanota barzda

Тokia iš pirmo žvilgsnio išsidraikiusi barzda liudija, kad jos turėtojai linksmi, nerūpestingi žmonės. Užtat labai draugiški ir kompanijose groja pirmu smuiku. Su tokiais vyrai lengva ir įdomu bendrauti, tačiau nesistebėkite, jei jie siekia žūt būt išgarsėti, pigaus populiarumo.

Smailėjanti barzdelė

Тokią aštrią barzdelę mėgsta nešioti kruopštūs, kiek pedantiški vyrai. Paprastai tokias barzdas nešioja metroseksualai, šou verslo atstovai, narcizai, kuriems labai svarbu jų įvaizdis. Žandenos

Šį elegantišką veido atributą vyrai renkasi itin retai, nes žandenas reikia mokėti prižiūrėti. Taip pat svajingų ir romantiškų vyrų vis mažėja. Būtent šios savybės nusako žandenų šeimininkus.

Nors vyrai su žandenomis yra romantiškos, kūrybingos, sentimentalios prigimties, esant reikalui jie gali parodyti nepaprastą ištvermę ir drąsą.

Маži ūseliai

Jeigu vyras augina tik mažus ūselius, vadinasi, jis siekia gražaus gyvenimo. Prabanga ir ištaigingumas šiam vyrui – tai beveik viso jo gyvenimo prasmė ir tikslas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.