Psichologės patarimai: ką daryti kuklioms merginoms, norinčioms ištekėti?

Ką daryti kuklioms ir santūrioms merginoms, kurios norėtų sukurti šeimą, tačiau nepasitiki savimi? Į šį klausimus atsako psichologė Jekaterina Sobčik, rašo aif.ru.

Jei jums daugiau kaip 25 metai ir jūs vis dar gyvenate su tėvais, vargu, ar susirasite mylimąjį.<br>123rf
Jei jums daugiau kaip 25 metai ir jūs vis dar gyvenate su tėvais, vargu, ar susirasite mylimąjį.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2013, 12:22 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 6:12 AM

Taip nusiteikusiai merginai paprastai nelengva įveikti sunkumus. Norint kuo greičiau juos įveikti, pirmiausiai būtina gyventi savarankiškai, t. y. atskirai nuo tėvų.

Jei jums daugiau kaip 25 metai ir jūs vis dar gyvenate su tėvais, vargu, ar susirasite mylimąjį. Tėvai tampa rimta kliūtimi šeimos sukūrimui. O sulaukusi 30 metų apskritai nieko nebenorėsite keisti.

Neretai susiklosto tokie tėvų ir vaikų santykiai, kad gimdytojai nelabai noriai paleidžia savo vaikus. Nors mama linki jums tik geriausio, nerimauja, kai jums nesiseka, tačiau kažkur širdies gilumoje jaučia laimę, kad jūs vis dar gyvenate su ja. Taip pasireiškia motiniškas egoizmas. Būtent dėl šios priežasties ir reikia gyventi atskirai.

O kas dėl išvaizdos... Juk bet kokią išvaizdą galima pakeisti. Svarbiausia atrasti savo stilių. Todėl ir pilnokos figūros, nedidelio ūgio moteris gali atrodyti žavingai. Žinoma, pirmiausiai reikia pasiryžti pokyčiams. Deja, ryžto merginoms dažnai pritrūksta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.