Kodėl vyresnės vienišės taip sunkiai susiranda partnerį?

Tiek vyrai, tiek moterys trokšta surasti gyvenimo partnerę ar partnerį. Vieni mylimąjį suranda dar mokyklos suole, kitiems, deja, nenusišypso tokia laimė. Kaip šią nesėkmę išgyvena moterys, matydamos, kaip nenumaldomai lekia laikas? Panašu, kad kuo vyresnė moteris, tuo jai sunkiau susirasti antrąją pusę.

V.Balkūno asociatyvi nuotr.
V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-08 23:35, atnaujinta 2018-02-09 17:11

Psichologas Linas Slušnys teigia, kad vyresnių moterų vertybių sistema yra kiek kitokia, negu jaunesnio amžiaus panelių. „Vyresnėms moterims bet kas netinka. Tas pats ir su vyru. Tada jau turi suveikti emocija, nes patirtis būna susijusi netikrumo jausmu, kad pasikartos istorijos, kurios jau buvo.“

Rašytojas ir etiketo ekspertas Giedrius Drukteinis tokioje situacijoje moterims pataria nuteisti vyrų vertinimo kartelę. „Iš kiekvieno molio, „marozo“ galima padaryti gerą vaikiną. Dabar trisdesimtemetės sako, kad joms bet ko nereikia. Jeigu tau atrodo, kad esi graži ir protinga, bet sulaukei trisdesimties ir esi vieniša, tai gal metas liautis galvoti, kad esi graži ir protinga“.

Kaip nelikti vienišoms net ir sulaukus brandaus amžiaus, sužinosite laidoje „Vyrų akimis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.