Ar verta stengtis susigrąžinti jus palikusį vyrą?

Nieko nedarykite!

Partnerystės klausimų specialistai pataria: jeigu vyras nusprendė jus palikti, nieko nedarykite.<br>123rf nuotr.
Partnerystės klausimų specialistai pataria: jeigu vyras nusprendė jus palikti, nieko nedarykite.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-27 15:15, atnaujinta 2018-01-29 10:24

O ar reikia, kad grįžtų? Jei taip, kokiu būdu jį susigrąžinti? Klausimų daugiau nei atsakymų. Nieko nuostabaus, kad kartais jo neapkenčiate, kartais - mylite, būna akimirkų, kai stengiatės jį kuo greičiau užmiršti, o paskui vėl kuriate planus ,kaip susigrąžinti. Bet ar reikia stengtis?

Vienareikšmiškas atsakymas - ne. Juk jei jis apsiriko ir sprendimas buvo skubotas bei neapgalvotas, neilgai trukus jis pasigailės dėl savo žingsnio ir pradės pamažėle „grįžti“.

Nieko nedarykite!

Partnerystės klausimų specialistai pataria: nieko nedarykite. Vyrą, kuris paliko, mėginkite susigrąžinti tik vienu atveju: jei jis - nuostabiausias Žemės planetos žmogus, o jūs jį siaubingai įžeidėte, drėbtelėjote kažką itin nemalonaus, bjauraus, ir dėl to jis išėjo.

Bet jei jo sprendimas apgalvotas, pasvertas, tuomet nesižeminkite, nekelkite isterijų ir juolab nemaldaukite, neprašykite atleidimo už galimus nusižengimus. Tai jį gali dar labiau atstumti: juk jūsų elgesys išsiskyrimo metu jo atmintyje išlieka paskutiniu kadru, ir iš jo sąmonės gali „ištrinti“ puikų ir išdidų jūsų elgesį iki šios akimirkos. Juk kaip moterys myli pagarbos vertus vyrus, taip ir vyrai myli moteris, kurios išsiskiria didele saviverte.

Aš - žvaigždė!

Jei vis dėlto neatsisakote minties jį susigrąžinti, jūs pasirenkite tapti tikra žvaigžde! Tokio ryškumo, kad savo sprendimą su jumis išsiskirti jis pradėtų vertinti kaip didžiausią savo gyvenimo klaidą, kad jis miegodamas sapnuose matytų, kaip jam atleidžiate ir kilniaširdiškai sutinkate su juo bent pasikalbėti.

Bet šiuo atveju svarbiausia - greitai neatiduoti pozicijų! Juk seniai žinoma tiesa: kas ilgai užkariaujama, tas ilgai ir vertinama. Bet dėl savo gerumo, minkštaširdiškumo, o dažnai ir nekantrumo, pamirštame, kad reikia laikytis žaidimo taisyklių, ir kad „kainos kėlimas“ - viena pagrindinių taisyklių.

Tuo laiku labai svarbu gerai atrodyti, gal reikėtų pakeisti šukuoseną, apsirengimo stilių ir pan. Juk žinoma, kad vyrai myli akimis: jūsų puiki, viliojanti išvaizda turi audrinti jo vaizduotę. Tik nemanykite, kad jūsų užverktos akys ir nuolanki poza pažadins jo troškimą sugrįžti!

Pagailėti - taip, gal net paglostyti galvą ir pabučiuoti į kaktą, išreiškiant moralinę paramą. Bet jokiu būdu ne dėl to, kad nori grįžti. Vyrai neapkenčia jaustis kaltais ir nuo tokių moterų strimagalviais bėga.

Susitikusi su buvusiuoju, probėgšmais užsiminkite, kad jūsų gyvenime vyksta kažkas labai svarbaus. Na, žinoma, jums smalsu kaip jis gyvena - tik tiek. Diplomatiškai užsiminkite, kad mylite save ir tik save, nesirengiate liūdėti, kad jis jūsų neįvertino ir nesuvokė, kad esate geriausia gyvenimo dovana.

Ir net jei kiekvienas susitikimas su buvusiuoju skausmingas ir norisi verkti - kentėkite. Kartais labai žalinga parodyti savo tikrąsias emocijas. Vaidinkite įtikinamai: jis turi patikėti, kad esate laiminga. Tai suintriguos, ir jis suvoks, kad galite be jo gyventi, o štai jis be jūsų - dar klausimas.

Vadovaukitės šiomis taisyklėmis:

Nevaidinkite svetimų vaidmenų: nebūkite akiplėša, agresyvi, vampyrės stiliaus moteris, vargšelė, nuskriausta mergaitė, jei tai nėra jūsų įprastinis įvaizdis.

Nerungtyniaukite su juo „jėgos metodais“: skandalais, grubumu, muštynėmis.

Nekelkite jo ant pjedestalo, nežarstykite komplimentų ir negirkite, jei to nenusipelnė. Vyrai labai greitai pajunta meilikavimą ir nustoja domėtis ta moterimi, kuri nori juo manipuliuoti.

Dabar jūsų receptas - „ryškus gyvenimas“. Pradėkite lankytis naujose vietose, megzkite pažintis su įdomiais žmonėmis, ieškokite naujų pramogų, atnaujinkite savo įvaizdį. Meskite iššūkį vienatvei. Tegul visi - ir jis taip pat! - galvoja, kad jus įsuko naujo aistringo romano verpetas.

Parengė Monika Jakaitytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.