Kokias pamokas išmoksta už rankos nutvertas neištikimas vyras?

Kiekvienas vyras turi santykių su moterimis filosofiją: vieni nepritaria neištikimybei, kiti pasisako už teisę nuklysti į kairę ir tvirtina, kad poligamija – prigimtinė stipriosios lyties teisė. Statistika menkai paguostų silpnosios lyties atstoves. Skaičiai byloja, kad net 76 procentai vyrų pritaria neištikimybei.

Kartais vyrai, patekę tarp dviejų girnų, kai meilužė reikalauja daugiau dėmesio, jie nori grįžti pas ištikimai laukiančią žmoną.<br>„123rf.com“ nuotr.
Kartais vyrai, patekę tarp dviejų girnų, kai meilužė reikalauja daugiau dėmesio, jie nori grįžti pas ištikimai laukiančią žmoną.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 18, 2014, 6:27 PM, atnaujinta Jan 26, 2018, 6:01 PM

Tad jei neištikimam partneriui moteris nenori parodyti durų ir yra pasirengusi jį suprasti ir atleisti, tuomet jai lieka tikėti pažadu, kad ateityje tai niekada nepasikartos.

O ko išmoksta už rankos nutvertas vyras? Ar jis suvokia ir pripažįsta padaręs klaidą?

Pažvelkime į neištikimybę iš vyrų pozicijos ir pamėginkime išsiaiškinti, kokias pamokas nuklydę į kairę gali išmokti neištikimieji.

Pirmoji pamoka: „Nesu geresnis už kitus.“

Daugelis vyrų iki pirmojo paklydimo atvejo save laiko kone idealiais. Bet sulaužę santuokinės ištikimybės priesaiką suvokia, kad jų poelgis niekuo nesiskiria nuo kitų vyrų elgesio ir nuo šiol visada slėgs sąžinę.

Antroji pamoka: „Naują partnerystę reikia megzti tiktai nutraukus senąją.“

Vienas populiariausių argumentų, kuriuos vyrai pasitelkia neištikimybei pateisinti – partnerystės problemos. Neva ir anksčiau santykiai su partnere klostėsi ne taip, kaip norėjosi, jie atsidūrė ant išsiskyrimo ribos, jų partnerystė buvo pasmerkta.

Gal tai ir tiesa, bet iki užmezgant naują meilės romaną reikia perspėti moterį, kad ji jau turi buvusios statusą. Bet apie būtinumą sudėti visus taškus ant i vyrai prisimena pernelyg vėlai.

Stipriosios lyties atstovas, dažnai pasiklydęs santykių verpete, pradeda suvokti, kad didesnę problemą nei neišspręstas klausimas dėl buvusių santykių ir blaškymasis tarp dvejų namų sunku įsivaizduoti.

Trečioji pamoka: „Nuklydimais į kairę nereikia didžiuotis.“

Vyrai prie alaus bokalo ir rūkydami retai kalba apie savo meilės nuotykius.

Galima kalbėti apie krepšinį, nekenčiamus viršininkus, politikus, tačiau pasakoti apie problemas ir laimėjimus asmeniniame fronte draudžia džentelmeno kodeksas – tai blogo tono ženklas.

Kita vertus, vargu ar reikia tarp kolegų pelnyti neištikimo partnerio šlovę. Apie meilės nuotykius galima prasitarti tik artimiausiems draugams. Bet ir tai geriau to nedaryti.

Ketvirtoji pamoka: „Nesu toks kietas, kokį save įsivaizdavau.“

Partneris dažniausiai ryžtasi neištikimybei ne tiek dėl kitos moters, kiek jį traukia situacijos avantiūrizmas ir adrenalinas, kurį jis gauna slapta skindamas uždraustąjį vaisių ir juo mėgaudamasis.

Kai meilužė pareiškia apie savo teises, pradeda reikalauti daugiau dėmesio, kai kurie vyrai supranta, kad pervertino savo galimybes, ir stengiasi vėl grįžti į gimtąjį uostą, atsidurti ištikimai jo laukiančios antrosios pusės glėbyje.

Penktoji pamoka: „Nuklydimas į kairę baigsis niekuo.“

Statistika ir vyrų neguodžia: trumpalaikiai meilės romanai ir lieka trumpalaikiai.

Retai meilės nuotykis, patirtas naktiniame klube su striptizo šokėja, virs rimtesniais santykiais.

Apie 70 procentų tokių nuotykių trunka ne ilgiau nei pusę metų.

Ir net jei aistringas meilės romanas įveiks šią kritinę ribą, gyvenimas rodo, kad 75 procentų slaptų santykių po kelerių metų užgęsta.

Parengė Ona KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.