5 idėjos vyrams, ką veikti Meilės dieną

Vasario 14–oji – tai diena, kurios laukė daugelis įsimylėjusių žmonių. Tai puiki proga išreikšti meilę. Taip, jei myli, turi mylėti kasdien, tačiau būtent ši diena yra skirta tam, kad kiekvienas žmogus galėtų įrodyti  savo meilę ypatingu būdu. Kuo gali būti įsimintina ši meilės diena?

Vasario 14 – oji tai diena, kurios laukė daugelis įsimylėjusiųjų.<br>123rf.com nuotr.
Vasario 14 – oji tai diena, kurios laukė daugelis įsimylėjusiųjų.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2015, 2:24 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 4:59 AM

Portalas tipy.pl pateikė penkias idėjas.

1. Namelio nuoma

Nesvarbu, ar tai bus vienas kambarys, ar visas namelis. Ši intymi atmosfera ir atsipalaidavimas padės džiaugtis vienas kitu, o idėjos, ką galite veikti, pateiktos žemiau.

Kur išsinuomoti namelį? Geriausia būtų kalnuose, prie jūros arba šalia upės. Svarbiausia, kad būtų arti gamtos, alsuojančios savo grožiu. Todėl yra svarbus ir  peizažas pro langą.

2. Vandens parkas

Pats vandens parkas nėra labai romantiška vieta, tačiau gera vieta  vienam pirmųjų pasimatymų. Nuotykiai, žaidimai ir juokas – viskas, ko reikia, kad pasijustumėte tarp giminingos sielos žmonių. Po visų atrakcijų ir plaukimo varžybų  ateina laikas pasimėgauti pirtimi, o ten – kur kas intymesnė atmosfera.

Aktyvus laisvalaikis – geras būdas sudeginti nemažai kalorijų. Jeigu nenorite, kad jūsų partnerė nualptų – nepamirškite pakviesti jos vakarienei.

3. Kinas

Kino teatras – viena seniausių vietų geram pasimatymui. Kinas labai tinka tuo atveju, jei tai pirmi jūsų pasimatymai – tokiu būdu priprasite būti vienas su kitu ir jausitės jaukiai. Prieš kviesdami moterį į kiną, sužinokite, kokie filmai jai patinka. Ne visoms moterims patinka melodramos, kurios verčia pravirkti. Prieš filmo seansą pasirūpinkite užkandžiu (tai gali būti traškučiai ar tai, kas patinka jūsų išrinktajai) ir būtinai gėrimu.

4. Salės/kambario nuoma su sūkurine vonia

Sūkurinės vonios poveikis sveikatai žinomas jau seniai. Valandą pasilepinę šiuo dangišku malonumu, jausitės atpalaidavę, o tai suteiks energijos aistringai nakčiai. Kai  tokioje vonioje kartu mėgaujasi graži mergina, ką jau kalbėti – malonumas garantuotas.

Pastabos:

1. Nepamirškite vyno arba šampano eidami į sūkurinę vonią, tai suteiks daugiau intymumo. O jei dar pasiimtumėt braškių, kurios yra vienas geriausių afrodiziakų...

2. Išsijunkite mobilųjį telefoną ir užrakinkite duris, kad niekas jums netrukdytų.

5. Naminis SPA – bendros maudynės + masažas

Jūsų mylimąją tikrai nustebintų vakaras praleistas vienoje vonioje, o jei dar akį džiugintų žvakių liepsna... Paruoškite kvapnių žvakių bei eterinių aliejų, kurie turėtų gerą kvapą. Ne pro šalį būtų ir rožių žiedlapiai. Bendros maudynės puikiai atpalaiduos bei atgaivins.

Palepinkinte savo mylimąją viso kūno masažu. Masažas labai suartina mylinčius žmones, padeda geriau pažinti savo ir partnerio kūną bei atpalaiduoja.

Žvakėmis ir rožių žiedlapiais papuoškite miegamąjį.

Parengė Sabina Adamovič

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.