Apie ką vyrams sunku kalbėti garsiai?

Moterys kuo puikiausiai sugeba išreikšti savo emocijas, tačiau vyrai... Jiems tai yra kur kas sudėtingiau. Ypatingai, jeigu kalbėtumėm apie meilę. Suprantama, jog ne visi vyrai susiduria su šiais sunkumais, tačiau, tikrai nemaža dalis jų vengia tam tikrų temų. Tai kokius žodžius jiems ypatingai sudėtinga ištarti?

Moterys kuo puikiausiai sugeba išreikšti savo emocijas, tačiau vyrai...<br>123rf.com nuotr.
Moterys kuo puikiausiai sugeba išreikšti savo emocijas, tačiau vyrai...<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 23, 2015, 1:34 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 1:59 PM

1. Ilgesys

Jeigu jūsų vyras dažnai kartoja, kaip jus myli ir pasiilgo jūsų buvimo šalia – jums labai pasisekė. Kodėl daugumai vyrų labai sunku tai pasakyti? Tai yra susiję su vyrišku pasididžiavimu bei noru kontroliuoti.

Sakydami, jog pasiilgome, mes pripažįstame, jog mums to žmogaus tikrai trūksta ir kažkiek esame nuo jo priklausomi. Neverta pykti ant vyro, juk tai tiesiog vyriška psichologija – verčiau imkitės iniciatyvos. Jeigu pirma pripažinsite, jog pasiilgote, mylimasis kur kas lengviau pasakys tą patį.

2. Priešmenstruacinis sindromas

Tai itin sudėtinga tema, kurios vyrai nesugeba išanalizuoti ir suprasti. Visos puikiai supranta, kokios sudėtingos gali būti „tos“ dienos.

Kartais moterys prieš menstruacijas tampa irzli, kupina emocijų, ko vyras gali nesuprasti. Jis nežino, kaip turėtų elgtis jums sunkiomis dienomis ir reaguoti į ašaras, todėl elgiasi taip, kaip jam atrodo teisingiausia – išlieka ramus ir laukia.

Neverta pykti dėl to, jog vyras nebando prisitaikyti prie jūsų nuotaikų kaitos ir bandyti tai pakeisti, o ar tai įmanoma? Juk ką jis nepasakytų, viskas bus blogai. Nepamirškite, jog vyras negali suprasti visko taip, lyg pats tai būtų patyrę, todėl neverta kaltinti. Jis elgiasi taip, kaip jam atrodo protinga, teisinga.

3. Mylimosios draugai

Yra du tipai vyrų: tie, kurie sugeba ypatingai išreikšti savo pavydą bei tie, kurie visiškai to nedaro. Jeigu jūsų vyras priklauso antrai kategorijai, tai reiškia, kad net jeigu jam labai nepatiks jūsų draugai, jis niekada neuždraus jums su jais būti.

Dažnai moterys tokį vyrų elgesį supranta kaip abejingumą. Jeigu nepavydi, vadinasi, aš jam nerūpiu. Netiesa, neretai vyrai visa tai laiko savyje ir tyliai dėl to kenčia, nenorėdami pripažinti, jog jaučia grėsmę. Jie tikrai nenorės apie tai diskutuoti su jumis.

4. Grožis

Dauguma moterų skundžiasi, jog labai retai girdi iš savo partnerių, jog yra gražios. Tokie žodžiai moterims yra ypatingai svarbūs, o jų nebuvimas atrodo lyg tikra tragedija.

Tačiau turėtumėte suprasti, jog vyrams nėra labai lengva tarti šiuos žodžius. Vyrai tiesiog nesupranta šių žodžių reikšmės. Jie galvoja, jog vieną kartą pasakyti žodžiai yra kur kas vertingesni už tuos, kuriuos jis kartos kasdien. Na jeigu kažkada sakė, kad jūs esate pati gražiausia, kam dar kartą sakyti? Nepykite už tokią logiką, juk vyrai ir moterys labai jau skiriasi.

Parengė Sabina Adamovič

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.