Jei susipykus jis grasina jus palikti, negaiškite daugiau laiko

Kartais jausmai užvaldo taip, kad proto balso negirdėti. Kas patarė jums, kai sutikote antrąją pusę? Ar jums tikrai lemta kartu gyventi ilgai ir laimingai? Atsakykite į šio „Lietuvos ryto“ priede „Gyvenimo būdas“ spausdinamo testo klausimus.

Ar kada nors buvote neištikimi vienas kitam?<br>„123rf.com“ nuotr.
Ar kada nors buvote neištikimi vienas kitam?<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2015, 11:18 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 3:34 AM

1. Ar jis pritartų išgirdęs, kad norėtumėte pasenti kartu?

A. Abejoju.

B. Sunku pasakyti.

C. Žinoma.

2. Ar kartu leidžiate laisvalaikį?

A. Retai.

B. Ne.

C. Taip.

3. Ar kalbatės apie jausmus? Prisipažįstate, kad mylite?

A. Retai.

B. Ne.

C. Taip.

4. Ar buvote neištikimi vienas kitam?

A. Nežinau.

B. Taip, kartą.

C. Ne.

5. Ar jis aptaria kitas moteris jums girdint?

A. Tik garsenybes.

B. Gana dažnai.

C. Niekuomet.

6. Ar susipykus jis grasina jus palikti?

A. Kartais.

B. Taip.

C. Ne.

7. Ar jis mėgsta nustebinti be ypatingos progos?

A. Retai.

B. Niekada.

C. Labai dažnai.

Daugiausia A atsakymų

Jūsų antrąją pusę kankina dvilypiai jausmai. Jam gera su jumis, tačiau kartu jis trokšta nepriklausomybės. Dėl to jis kartkartėmis dingsta pasmerkdamas jus dvejonėms, sugrįš ar ne. Įsipareigojimai jam – lyg peilis po kaklu.

Akivaizdu, kad jūsų santykiai – ne patys geriausi. Nutolote vienas nuo kito ir manote, kad santykių griūtis, ko gero, neišvengiama. Jei norite juos tęsti, nepakenktų apsilankyti pas porų santykių specialistą, kuris padėtų abiem išsikalbėti ir išsiaiškinti.

Galite atsispirti neištikimybei ilgą laiką, tačiau tik ne aistrai vilioti ar koketuoti! Viskas priklauso nuo pasitaikiusių palankių progų. Net jeigu esate pasiryžę būti ištikimi, instinktyvi jūsų prigimtis nelinkusi keistis ir nepaleis aukų.

Kokios jūsų silpnosios pusės? Menkavertiškumas ir baimė pasenti. Kiekvienas naujas romanas jūsų savimeilę tarsi medumi patepa.

Jei bijote būti mažiau patrauklus dėl raukšlių, neištikimybės rizika bėgant metams nuo to tik padidės.

Daugiausia B atsakymų

Tvirtų santykių su šiuo žmogumi nesitikėkite. Kiti reikalai, draugai, pomėgiai jam yra svarbesni nei jūsų. Jis nesistengia jūsų suprasti.

Negaiškite laiko. Jis – ne vienintelis vyras pasaulyje.

Kad pasirinktas gyvenimo žmogus turi trūkumų, matėte ir anksčiau, tačiau atrodo, kad kuo toliau, tuo labiau jis ėmė erzinti.

Labai svarbu nepamiršti, kad pamilote ne dėl vienų ar kitų trūkumų, tikrai įžvelgėte daug gerųjų savybių. Jos niekur nedingo. Meskite sau iššūkį ir pasistenkite įrodyti, kad galite būti darni pora, tereikia pasistengti.

Prisiminkite, kaip buvo beprotiškai linksma, gera, jauku. Tai – geras startas naujai judviejų buvimo kartu pradžiai.

Meilės srityje jūs itin reiklūs. Jei jaučiate santykių pilnatvę, reikalaujate labai daug ne tik iš savęs, bet ir iš savo partnerio. Neištikimybė prie to nedera, o jos kaina pernelyg didelė. Tačiau jūs – smalsūs. Nenuspėjamam žingsniui galėtumėte ryžtis kartą ir tik tam, kad patirtumėte, ko nebandėte.

Daugiausia C atsakymų

Sveikiname, suradote savo antrąją pusę. Jis priima jus tokią, kokia esate. Greta tokio vyro jausitės saugiai ir laisvai. Tai gerų santykių pamatas. Jūsų santykiai puikūs, lyg būtumėte sukurti vienas kitam.

Santuoka jums atskleidė, kokie vertingi yra ilgalaikiai santykiai, įsipareigojimai, subrandinti jausmai. Dabar mėgaujatės jų vaisiais.

Būti drauge judviem gera ir įdomu. Menki nuomonių nesutapimai, buities smulkmenos – tik prieskonis, kad gyvenimas netaptų pernelyg saldus. Tai niekada nevirsta didžiuliais konfliktais. Saugokite vienas kitą, ir jūsų laimė tęsis ilgai!

Į meilę žiūrite rimtai, vengiate neištikimybės, nes ji gali įskaudinti jums brangų žmogų ir sužlugdyti pasitikėjimą. Atsispirti neištikimybei jus skatina pasekmių baimė. Nežinote, kaip elgtumėtės sugundytas uždraustuoju vaisiumi ir kokią emocijų audrą jums tai sukeltų, todėl iš tolo vengiate panašių situacijų.

Jei vis dėlto pasiduotumėte, tai tik vilionėms su perspektyva. Jūs to negalėtumėte pavadinti neištikimybe. Tai būtų senų santykių pabaiga ir naujų pradžia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.