Vienišiams: kaip atgaivinti santykius, kurie jau nutrūko

Būna dienų, kai liūdna, kad neturite galimybės išgirsti gražių meilės žodžių, kurie skirti būtent jums. Tačiau pabandykite elgtis kitaip nei įprasta. Net jei neturite artimo žmogaus – savo draugėms, draugams ar simpatijai galite kada nors išsiųsti sveikinimą, atviruką ar priminimą, kad galvojate apie juos. Tai padeda netgi susigrąžinti buvusią meilę, nes dovana – artimiausias kelias į širdį. 

Netikėta dovana buvusiai merginai – kelias į jos širdį.<br>123rf.com nuotr.
Netikėta dovana buvusiai merginai – kelias į jos širdį.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 20, 2015, 4:30 PM, atnaujinta Nov 27, 2017, 3:41 PM

Kai kurie tikrai atsakys tuo pačiu, o ir jūs jausitės kur kas smagiau. Patarimais pasidalino portalas sympatia.pl

1. Pagalvokite, kokia proga galėtumėte išsiųsti sveikinimą.

2. Nebijokite būti pirmas ir parašykite pats sau ką nors malonaus – tarsi jums linkėtų kitas žmogus. Skamba juokingai? Bet juk tiesa ta, jog tam, kad jus pamiltų kiti, pirma turite pamilti save, galbūt to trūksta?

3. Stenkitės, kad jūsų sveikinimas būtų kuo nors išskirtinis. Banalių širdelių ir žodžių perteklius nieko nenustebins, o štai kokie nors šmaikštūs žodžiai ir itin ryškios spalvos bylos apie tai, jog esate linksmas ir išskirtinis, drąsus žmogus.

4. Neatsisakykite bet kokių pasiūlymų. Vos kitas žmogus prabils norėdamas jus pakviesti, sakykite „galiu“. Jei artimiausiu metu nenusimato romantiška vakarienė su savo mylimu žmogumi, tai kodėl nepasilinksminus?

5. Galite ir pats kur nors suruošti vakarėlį, pakviesti savo draugus. Ar verta kviesti savo viršininką, gerai pagalvokite.

6. Kvieskite į vakarėlį ar jaukų vakarą tuos, kurie jums patinka, o vėliau leiskite sau atsirinkti, su kuo gi norėtumėte praleisti visą dieną.

7. Jeigu norite nustebinti kitą žmogų sveikinimu, nebūtina dovanoti nupirkto atviruko. Juk galbūt kažkas darbe svajoja apie lengvą užkandį... Išsiųskite sveikinimą su iškeptu sausainiu arba meduoliu.

8. Norėdami įteikti kam nors suvenyrą, gerai pagalvokite, ar tai nebus meškos paslauga.  Galbūt verta pamiršti mielus ir linksmus pliušinius meškiukus. Istorijoje būta atvejų, kai tokios dovanos gavėjos traktavo tai kaip norą kuo greičiau susilaukti vaikų.

Be to, meškiukai buvo dovanojami jau seniai, todėl yra tikimybė, jog ir šį kartą padovanotas meškiukas bus visai nereikalingas. Juk kur panaudosi 20 tokių dovanų... Tokios nesėkmės nebus, jei padovanosite prabangų laikrodį arba žiedą su gražiu briliantu.

9. Kaip seniai kam nors teikėte gėles? Puokštė skintų gėlių galbūt primintų kokiai nors moteriai, kad jūs jos nepamiršote ir ja domitės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.