6 ženklai, kurie byloja, jog mylimasis nekenčia jūsų tėvų

Kuo skiriasi trumpalaikiai santykiai nuo rimtos draugystės? Vienas rimtos draugystės požymių yra tas, jog norite savo išrinktąjį pristatyti savo šeimai. Daugeliui tai ypač svarbi akimirka. Nuo to, ką jis galvoja apie jūsų artimus žmones, gali priklausyti ir jūsų pačių ateitis. Dažniausiai po pirmų nesusipratimų ir nejaukių akimirkų, vis dėlto visi gerai sutaria. Tačiau toli gražu taip nutinka ne visada...

Kuomet tai, kas yra svarbu jums, svarbu yra ir jūsų antrajai pusei.<br>123rf.com nuotr.
Kuomet tai, kas yra svarbu jums, svarbu yra ir jūsų antrajai pusei.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 17, 2015, 2:31 PM, atnaujinta Nov 21, 2017, 10:17 PM

Galima suprasti, kodėl tėvai būna nepatenkinti jūsų pasirinkimu. Juk kaip ten bebūtų, tai konkurencija – tai yra tas, kas pavogė jus iš tėvų. Tačiau dar blogiau yra kuomet tėvai gerbia jūsų pasirinkimą ir bando gerai sutarti su jūsų mylimu žmogumi, kuris tuo tarpu visiškai to nenori. Niekas nesako, jog tai turi būti meilė iš pirmo žvilgsnio, bet pagarba ir supratingumas – tai be ko neįmanomi tvirti santykiai. Pasitikrinkite, ar jūsų išrinktasis turi bendravimo problemų su jūsų tėvais, o galbūt net nekenčia jų?

Portalas papilot.pl pateikė keletą ženklų, kurie parodo, jog jūsų mylimasis negali pakęsti jūsų tėvų.

1. Niekada nesiteirauja, kaip gyvuoja jūsų tėvai

Tai, kas yra svarbu jums, turėtų būti svarbu ir jūsų antrajai pusei. Ir atvirkščiai. Jei vyras domisi tuo, kaip jaučiasi jūsų tėvai, kas naujo vyksta jūsų šeimoje, tai reiškia, jog jam tai išties rūpi. Tačiau, jeigu partneris vaidina, jog jūsų tėvai bei kiti šeimos nariai tiesiog neegzistuoja – nereikia tikėtis, jog labai myli jūsų šeimą.

2. Niekada nemini jų vardų

Niekas nesako, jog vyras turi kreiptis į jūsų tėvus – tu. Taip nutinka, tačiau tik tuomet, kai tėvai patys pasiūlo. Šį kartą kalbame apie tai, kaip jis su jumis kalba apie jūsų tėvus. Jeigu vyrui ne ypatingai rūpi jūsų tėvai, jis visada vartos tokius žodžius kaip: motina, tėvas, sesuo. Tačiau niekada nepaminės jų vardo. O tai jau rimtas ženklas, jog nenori turėti nieko bendro su jūsų tėvais.

3. Nedalyvauja šeimyninėse šventėse

Kadangi esate kartu, turite būti dviese nepaisant įvairių aplinkybių. Abipusis supratimas bei palaikymas reikalingas ne tik sudėtingą akimirką, bet ir paprastą dieną. Jeigu turite jį versti pasveikinti jūsų mamą gimimo dienos proga, neverta tikėtis, jog jis pasikeis. Ir visai ne dėl to, jog neturi tam laiko ar yra drovus, tiesiog nenori su ja bendrauti. O tai byloja, jog negerbia ne tik jūsų tėvų, bet ir jūsų pačios – juk žino, kad jums tai yra išties svarbu, bet nepaisant visko, atsisako.

4. Nesveikina

Kartais galima suprasti, jog vyras nenori važiuoti pietų pas jūsų tėvus ir klausytis tų pačių istorijų. Tačiau tai tikrai nėra priežastis ignoruoti jūsų tėvų gimtadienius, vardadienius ir kitas svarbias progas. Juk taip gražu, kuomet vyras pasveikina mylimosios mamą ar seserį vardadienio proga, įteikdamas gražią gėlių puokštę. Na, jeigu jau taip nenori važiuoti, tai belieka pasveikinti telefonu. Tokie kontaktai yra būtini, norint, kad abi šeimos puikiai sutartų. Priešingu atveju nereikia tikėtis, jog mylimosios tėvai labai didžiuosis jos išrinktuoju, kuris nė nepajudina piršto.

5. Bėga, kuomet žino, jog tuoj grįš jūsų tėvai

Draugas aplanko jus tik tuomet, kai tėvų nėra namuose? Na, tai nėra blogai, tačiau su sąlyga, jog nepanikuoja sužinojęs, jog tėvai tuoj grįš namo. Jeigu daro viską, kad tik spėtų pabėgti iki jų atvykimo, tai tikrai nerimta. Bijo jų reakcijos? Nežino, apie ką su jais kalbėtis? Galbūt, tačiau didesnė tikimybė, jog tiesiog nenori su jais turėti nieko bendro. O toks dalykas jau byloja apie tai, kad santykiuose nėra pagarbos.

6. Ignoruoja

Išauklėtas žmogus žino, jog privalo skirti bent šiek tiek dėmesio kiekvienam, su kuo bendrauja. Deja, tačiau būna, jog nenoras bendrauti pasireiškia paprastu ignoravimu. Susitinkate mieste, kuomet esate su savo tėvais, tačiau jis sveikinasi tik su jumis? Esate kambaryje, į kurį užeina jūsų sesė arba brolis, o jis vaidina, jog nieko nepastebi? Mažu mažiausiai nepagarba. Tai akivaizdus nenoras bendrauti su jūsų giminaičiais. Ir tai tikrai rimta problema, kuri neleis sukurti rimtų ir laimingų santykių.

Parengė Sabina Adamovič

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.