Nepatiriate orgazmo? Psichologas patars, ką daryti

Geras seksas – tvirtos šeimos garantas, bet ką daryti, jei kuris laikas nepatiriate orgazmo? Beje, šis klausimas aktualus ne tik moterims, bet ir vyrams, kurie į lovą eina kaip į darbą, todėl nebesugeba patirti malonumo.

Dauguma žmonių klaidingai galvoja, kad atsitiktinis ir nesuplanuotas seksas padidina orgazmo tikimybę.<br>123rf nuotr.
Dauguma žmonių klaidingai galvoja, kad atsitiktinis ir nesuplanuotas seksas padidina orgazmo tikimybę.<br>123rf nuotr.
T.Lagūnavičius.
T.Lagūnavičius.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Oct 13, 2015, 2:41 PM, atnaujinta Oct 10, 2017, 8:01 AM

Jei jus kamuoja ši problema, turbūt kyla klausimas, kaip prisipažinti mylimajam, kad jis neįsižeistų. Viską apsunkina žinojimas, kad jei toliau tylėsite – išvis nebenorėsite mylėtis, arba susirasite meilužį. Kaip pagerinti jūsų poros seksualinį gyvenimą papasakos Tomas Lagūnavičius virtualioje konsultacijoje „Psichologas pataria“.

„Dauguma žmonių klaidingai galvoja, kad atsitiktinis ir nesuplanuotas seksas padidina orgazmo tikimybę. Turiu jus nuvilti, mat poroms, kurios turi stabilius santykius, arba šeimoms su vaikais dažnai romantika virsta stresu, nes proceso metu pradeda skambėti telefonas, o seksas, pavyzdžiui, ant skalbimo mašinos sukelia daugiau nepatogumų nei tikėtasi prieš tai.

Nesupraskite neteisingai, neplanuotas seksas, ypač santykių pradžioje, yra fantastiškas reikalas, bet tik ne tiems, kurie intymiuose santykiuose patiria sunkumų. Pirmas patarimas tokioms poroms – planuokite savo miegamojo gyvenimą, sudarykite grafiką, nustatykite laiką, vietą, nebijokite pasiruošti: uždekite žvakes, pagaminkite skanų maistą, įjunkite stimuliuojančią muziką“, – dėsto psichologas T.Lagūnavičius.

Kokios dar priemonės padeda susigrąžinti orgazmą ir kaip intymia tema kalbėtis su antrąją puse, išgirsite virtualioje konsultacijoje po straipsniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.