Kaip prispausti vyrą, jei nori ištekėti?

Dvidešimt pirmojo amžiaus mada – gyventi susimetus. Dažnas vyras aiškina, kad vestuvės sukels tik papildomų problemų, jei reikės kažkada skirtis, jie dažnai mylimosioms aiškina, kad santuoka – tik formalumas.

Didžiausią klaidą daro tos merginos, kurios tikisi, kad jų mylimasis pats susivoks.<br>123rf nuotr.
Didžiausią klaidą daro tos merginos, kurios tikisi, kad jų mylimasis pats susivoks.<br>123rf nuotr.
T.Lagūnavičius.
T.Lagūnavičius.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Oct 15, 2015, 12:39 PM, atnaujinta Oct 9, 2017, 9:36 PM

Vis dėlto dauguma moterų slapta trokšta, kad joms pasipirštų ir pakviestų žengti prie altoriaus, bet bijo apie tai prisipažinti arba yra per daug išdidžios, kad pačios pradėtų šią temą. Tada ir kyla klausimas – gal manęs nemyli arba myli, bet nepakankamai? Ką daryti, kad vestuvės įvyktų, kodėl dažniausia vyrai nenori vesti, papasakos Tomas Lagūnavičius virtualioje konsultacijoje „Psichologas pataria“.

„Reikia suprasti, kad vyrai mąsto kitaip nei moterys. Didžiausią klaidą daro tos merginos, kurios tikisi, kad jų mylimasis pats susivoks. Yra vyrų, kurie gali beprotiškai mylėti, bet jiems santuoka nereikalinga.

Dauguma jaunikių aiškina, neva santuoka yra tik formalumas, tačiau visiškai nekreipia dėmesio, kad jų antroji pusė kenčia, todėl merginoms kategoriškai draudžiu laukti stebuklo, nes prabėgs metai, o jums gražuolis pasakys – nepyk, jausmai kažkur išgaravo, skirstomės.

Jei tikrai jaučiate, kad norite susilaukti vaikų su šiuo vyru ir ištarti jam „taip“ prie altoriaus, paklausykite mano patarimų virtualioje konsultacijoje“, – nevynioja į vatą psichologas T.Lagūnavičius.

Kaip sužinoti, ar mylimasis kada nors jums pasipirš, kaip daryti vyrui spaudimą, kad nenukentėtų savigarba, kada pradėti temą apie vestuves – visi atsakymai laidoje po straipsniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.