Mylimasis nepažindina su savo artimaisiais – ką tai reiškia?

Jūs jaučiate, kad atradote savo giminingą sielą ir norėtumėte su šiuo žmogumi sukurti tvirtą šeimą, o gal jau gyvenate santuokoje ir tyliai laužote galvą, kodėl nebendraujate su mylimosios šeima, arba kodėl jūsų vaikinas slepia savo draugus.

Svarbiausia neprisigalvoti savo versijų, nes tai pakeičia santykius ir tikrai ne į gerąją pusę.<br>123rf nuotr.
Svarbiausia neprisigalvoti savo versijų, nes tai pakeičia santykius ir tikrai ne į gerąją pusę.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 22, 2015, 5:48 PM, atnaujinta Oct 8, 2017, 11:29 AM

Patikėkite, tai ne visada reiškia, kad jūsų santykiams gresia pavojus arba jūsų mylimasis gėdijasi jus parodyti giminei ir draugams. Kaip išsiaiškinti šios problemos priežastis, sužinosite virtualioje Tomo Lagūnavičiaus konsultacijoje „Psichologas pataria“.

„Mano praktikoje buvo situacija, kai mergina labai bijojo, kad su ja kažkas ne taip, nes jo mylimasis net prieš vestuves nesupažindino su savo šeima. Kai juos konsultavau, mes sužinojome, jog pats jaunikis gėdijosi savo artimųjų, nes šie buvo asocialūs ir girtaujantys. Tad, mano patarimas visiems – pirmiausia sužinokite, kodėl jūsų nepažindina su tėvais arba vengia rodyti draugams“, – dėsto psichologas T. Lagūnavičius.

Pasak jo, yra keli būdai, kaip tai padaryti neįskaudinant savo antrosios pusės. „Svarbiausia neprisigalvoti savo versijų, nes tai pakeičia santykius ir tikrai ne į gerąją pusę. Dažniausia artimųjų žmonės nerodo dėl dviejų priežasčių – arba jiems gėda dėl savo šeimos, arba jiems gėda dėl jūsų. Labai svarbu sužinojus, kaip yra iš tikrųjų, nesuklysti savo veiksmų taktikoje. Atminkite kiekvienas jūsų netinkamas žodis ar reakcija gali kainuoti jūsų santykius.“, – sako T.Lagūnavičius.

Kokiais būdais sužinoti, priežastį dėl kurios jūsų nepristato artimiesiems ir kaip elgtis sužinojus tiesą, išgirsite virtualioje konsultacijoje po straipsniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.