Neįtikėtina: kojų forma padeda atskleisti intymiausius dalykus

Kai vyrai susižavi moterimis, gana dažnai nužvelgia visą jos kūną – krūtinę, liemenį, kojas. Jie pastebi moterų apvalumus, įvertina seksualumą.

Pažvelkite į savo kojas.
Pažvelkite į savo kojas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-11-29 16:19, atnaujinta 2017-04-16 20:26

Pasirodo, moterų kojų forma slepia pačias intymiausias paslaptis. Atlikus šį testą, vyrams bus dar lengviau išsiaiškinti, kokia moteris esate ir apie ką svajojate lovoje.

1. Suglaustos kojos

Jeigu tarp jūsų kojų nėra didesnio tarpelio, o ramiai stovėdama veidrodyje matote, jog jūsų kojos priglaustos viena prie kitos, tai reiškia, jog esate itin švelni ir meili. Partnerius traukiate moteriškumu ir maloniu elgesiu.

Tokios moterys nėra itin drąsios, jos nemėgsta imtis iniciatyvos. Tikėtina, kad tokios moterys ilgainiui gali tapti nuobodžiomis partnerėmis.

2. Tarpas tarp kojų

Jei tarp jūsų kojų – pastebimas tarpelis, o kojos viena su kita fiziologiškai nesusiglaudžia, tikėtina, jog esate tikra artistė. Esate drąsi ir savimi pasitikinti moteris, pasiruošusi imtis iniciatyvos visose srityse.

Mėgstate eksperimentuoti. Vyrai svajoja apie tokias moteris, nes jos paprastai labai lanksčiai žiūri į įvairius pasiūlymus.

3. Nutolusios pėdos

Jei jūsų kojos primena raidę „X“, kitaip tariant, ties keliais yra suglaustos, o ties pėdomis – susiformavęs tarpas, tikėtina, jog esate gana uždara asmenybė, neskubanti pasinerti į naujus santykius. Jums patinka išradingi vyrai, kurie stengiasi užkariauti jūsų širdį.

Tai romantiškos ir santūrios moterys, svajojančios apie darną ir amžiną meilę.

4. Suglaustos pėdos

Atkreipkite dėmesį į pėdas – jei suglaustos ir jos, ir keliai, tikėtina, kad esate tradicinio sekso gerbėja. Nesiryžtate avantiūroms ir netikėtoms partnerio idėjoms.

Jums nepatinka rizikuoti, dažniausiai einate jau pramintu keliu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.