Pasimatymų ekspertas pataria: kai rasti tą vienintelę

Kaip sutikti tą vienintelę? Šis klausimas greičiausiai kamuoja kone kiekvieną viengungį. Pasimatymų ir meilės guru Austinas Ventour‘as pasidalijo savo įžvalgomis, kaip nešvaistyti laiko veltui susitikinėjant su netinkamomis moterimis ir kaip pagaliau surasti ją – tą vienintelę.

 Visus savo patarimus vaikinas išbandė pats, norėdamas susirasti tą vienintelę, todėl yra tikras – jie veikia.<br> 123rf nuotr.
 Visus savo patarimus vaikinas išbandė pats, norėdamas susirasti tą vienintelę, todėl yra tikras – jie veikia.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-11-03 09:54

23 metų Austinas iš Grinvičo (pietrytinis Londono priemiestis, Didžioji Britanija) dirba aktoriumi, o pragyvenimui dar prisiduria kaip barmenas. Merginą turintis vaikinas su savo patarimais pasirodė TV kanalo „Chanel 4” kuriamoje laidoje apie pasimatymus ir čia visus nustebino savo patarimais, rašo „Daily Mail“.

Visus savo patarimus vaikinas išbandė pats, norėdamas susirasti tą vienintelę, todėl yra tikras – jie veikia.

„Turėjau daug merginų, esu profesionalas ir visus patarimus esu išbandęs savo kailiu. Metų metus ieškojau tos vienintelės ir šiandien, tikiu, tokia mergina yra su manimi.

Užtrukau 22 metus ieškodamas. Mama man sakė, kad jau vaikystėje žmonėms autobuse merkdavau akį, todėl galiu pasakyti – jau gimiau turėdamas talentą susipažinti“, − šypsojosi pasimatymų ekspertas.

Taigi, pateikiame tris Austino patarimus, kaip negaišti laiko veltui ir mėgautis darniais santykiais su ja – ta vienintele.

Būk savimi (bet neperženk ribų)

Paklaustas geriausio vieno patarimo apie pasimatymus, pirmiausia Austinas liepia būti savimi, bet nepersistengti.

„Kaip ten bebūtų, jauskite ribas. Juk kai kurie žmonės yra labai didelės asmenybės. Pajuskite situaciją. Jei sėdite priešais tą, kuri jums rūpi, turite valdyti situaciją – imkite vadžias į savo rankas.

Aš niekada neperžengiu ribų dirbdamas – esu visiškas profesionalas ir niekada nesusitikinėju su moterimis, kurios naudojasi mano paslaugomis. Juolab kad dabar turiu mylimą merginą – esu užimtas visoms kitoms“, − šypsojosi Austinas.

Bloga taktika – banalūs pokalbiai

Vaikinas pasakojo, kad savo antrąją pusę sužavėjo nupirkdamas jai gėrimo bare. Tačiau dabar jis niekada vilionėms nenaudotų banalių pokalbių, o ypač – per pokalbių svetaines internetu.

„2017-aisiais tai jau nebemadinga. Geriausias būdas, mano akimis, sudominti merginą yra ne nuvalkiotos viliojimo frazės, o geras juokelis“, − sakė jis.

Pasitikėkite savimi

Jei pasitikėsite savimi, jums net nekils mintis, kad jūsų juokelis nesuveiks. Svarbiausia – žinokite, ką sakote, ir būkite tuo tikras.

„Būkite nuoširdūs ir jos jumis patikės, nesitrauks atgalios. Aš pasitikiu savo jėgomis. Būkite tokie ir jūs – tai nieko nekainuoja. Ir žinokite – tokio dalyko, kaip per didelis pasitikėjimas savimi, tiesiog nėra“, − rėžė barmenas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.