Mėnulis ir jūra: detalė, jus atskleidžianti stulbinančiai tiksliai

Pasak Los Andželo Kalifornijos universiteto tyrinėtojų, egzistuoja 9 žmonių asmenybės tipai: perfekcionistas ir mąstytojas, konkurentas, ištikimas ir priklausomas, rūpestingas ir padedantis, entuziastas ir ekstravertas, individualistas ir introvertas, mokslininkas ir išradėjas, ištikimas ir sėkmingas, taikus ir tylus. Kokie esate jūs?

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-15 12:38, atnaujinta 2018-07-15 14:01

Šis supaprastintas testas geba pateikti itin tikslių asmenybės apibūdinimą. Jūs matote mėnulį virš jūros. Kiekviename iš keturių paveikslėlių yra detalė, kurį jį skiria nuo visų kitų.

Jums reikia pasirinkti tą paveikslėlį, kuris, jūsų manymu, labiausiai tinka jums.

1 paveikslėlis

Šį paveikslėlį pasirenka 20 proc. vartotojų, ir jo prasmė įdomi ir neįprasta. Mėnulis yra dešinėje, o jūra palyginti rami, ir tai labai gerai jus apibūdina. Jūs turite neišsenkantį norą kažką kurti. Dar vaikystėje jūs supratote, kad turite labai turtingą vaizduotę. Turite dideles svajones ir grandiozinius planus. Jūs nenurimsite, kol nepasieksite savo tikslų. Bet koks pasiektas tikslas jums atneša daug laimės.

Jūs labai išradingi, bet ir labai dėmesingi viskam, kas susiję su realiu pasauliu. Jūs žinote daugybę dalykų, kurie svarbūs jūsų ateičiai, todėl veikiate atitinkamai pagal konkretų savo gyvenimo etapą. Kalbant apie meilę ir draugystę, jums nepatinka permainos, todėl daugybę metų jūs turite vieną ir tą patį partnerį. Jums tikra draugystė yra ta, kuri trunka daug metų.

2 paveikslėlis

3 iš 10 vartotojų pasirenka šį paveikslėlį, kaip labiausiai juos veikiantį: mėnulis dešinėje ir aukštos bangos. Šios detalės nurodo, kad esate stipri asmenybė, bet kartu ir labai jausminga. Ypač kai reikia priimti sprendimą, jūs bandote suprasti, ką kužda jūsų širdis. Jūs sąžiningas, dosnus ir geras žmogus, todėl laukiate malonių susitikimų su tokiais pat žmonėmis. Tokie susitikimai tiek jus, tiek kitus žmones daro laimingesnius. Jūs džiaugiatės pokyčiais savo gyvenime, bet tik tuo atveju, jeigu jie jums atneša naudos.

Nubudę rytais jūs, ko gero, galvojate: „Jeigu noriu būti laimingas kiekvieną dieną, teks prie to padirbėti“. Jūs turite įpročių, kurių nekeičiate jau daugelį metų: draugaujate su tais pačiais žmonėmis, valgote vis tuose pačiuose restoranuose ir net reguliariai lankote tėvus ar senelius savaitgaliais.

3 paveikslėlis

Tokį paveikslėlį pasirenka apie 15 proc. vartotojų. Atkreipkite dėmesį – Mėnulis kairėje ir žemos bangos. Jums dažnai reikia intelektualinio peno. Jūsų intelektas visada buvo aukštesnis už vidutinį, todėl jūs stengiatės išlikti mažiausiai tame pačiame lygyje. Jums patinka skaityti įdomius straipsnius, didžių autorių literatūros kūrinius, ir net spręsti logines užduotis. Jūsų aštrus protas nieko nepraleis, o jūsų intuicija jau ne kartą padėjo jums išspręsti tam tikras problemas.

Nepaisant to, kad turite daug draugų, darbo atveju mėgstate viską daryti vieni. Reikalas tas, kad, jūsų manymu, rezultatai daug geresni, kai niekas netrukdo. Kartais jūs galite jausti pavydą dėl kitų žmonių pasiekimų ir net pykti, jeigu kas nors ką nors daro geriau už jus. Tačiau, pamąstę apie tai, jūs suprantate, kad jums reikia tiesiog daugiau padirbėti, kad pasiektumėte tą patį lygį. Jums neblogai sekasi diskutuoti, ir tas sugebėjimas traukia prie jūsų žmones.

4 paveikslėlis

35 proc. vartotojų pasirenka šį paveikslėlį. Ramybė ir kantrybė – du gyvybiškai svarbūs aspektai jūsų kasdieniame gyvenime. Jūs visada stengiatės priimti viską ramiai, įvertinti kiekvieną galimą sprendimą, kad viskas baigtųsi jums maksimaliai naudingai. Smalsumas – vienas svarbiausių jūsų privalumų: jums reikia žinoti viską, kas vyksta aplink jus.

Jūs mėgstate linksmintis su savo draugais, bet puikus variantas – ir vakaras su mylimu žmogumi. Jūsų energijos atsargos didžiulės, todėl jums visada norisi ką nors veikti: važiuoti į kalnus ar užsiimti ekstremaliu sportu. Po jaudinančių dienų jums reikia atsipalaiduoti, todėl mielai ilsitės su savo artimaisiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.