Antis ar kiškis? Tai atskleidžia svarbų jūsų bruožą

Šiame piešinyje galima pamatyti du gyvūnus. Priklausomai nuo to, kurį gyvūną pamatėte pirmą, galima pasakyti, ar esate spontaniški ir veikiate greitai, ar jums reikalingas laikas, kad viską apgalvotumėte.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 18, 2018, 12:18 PM, atnaujinta Oct 7, 2019, 11:52 AM

Taigi, koks gyvūnas jums pirmiausia krenta į akis?

Kiškis

Kiškiai – greiti, veržlūs padarai, kurie nenustygsta vietoje. Jeigu pirmiausia pamatėte kiškį, jūs esate nuovokus ir žavesiu apdovanotas žmogus.

Esate spontaniški ir aktyvūs, visada pasirengę atsakyti ir sumanūs. Jūs puikiai įvaldę sarkazmo meną ir turite puikų humoro jausmą. Jūs nemėgstate galvoti apie praeitį, o gyvenate šia akimirka, visiškai atsiduodami tam, ką darote.

Antis

Antys iš išorės atrodo ramios, bet po vandens paviršiumi jos intensyviai iriasi, kad plauktų į priekį. Jeigu jūs pirmiausia pamatėte antį, esate stabilus ir santūrus žmogus, kuris nuolat viską apgalvoja.

Esate giliai mąstantys, o jūsų protas visą laiką aktyvus. Jūs galite to nedemonstruoti, bet jūsų protas nuolat užimtas svarbiomis mintimis apie įvykių prasmę. Tai reta savybė, nes žmonės linkę daugiau kalbėti, nei galvoti, o jūs – visiška priešingybė. Jūs pirma galvojate, o tik po to sakote ar veikiate.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.