Moterims: pasirinkite liūtą – štai kokio vyro jums reikia

Gyvenimas sudėtingas. Kad gyvenimo kelias būtų nusisekęs, būtina rimtai žiūrėti į gyvenimo partnerio pasirinkimą. Pabandysime nusakyti bendrus bruožus vyro, kuris turėtų būti šalia jūsų visą gyvenimą. Galbūt būtent toks vyras jau yra šalia jūsų?

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-01-18 12:23

Pasirinkite vieną iš pavaizduotų liūtų ir skaitykite, ką reiškia jūsų pasirinkimas.

1. Prabangus liūtas

Jei pasirinkote šį atvaizdą, jums šalia reikalingas žmogus, su kuriuo visada būtų įmanoma įspūdingai praleisti laiką.

Jūs nekenčiate rutinos, jums patinka ryškios, galbūt net ekstravagantiškos asmenybės. Mėgstate gražias ir stiprias emocijas, jums būtini ryškūs įspūdžiai.

2. Išmintingas liūtas

Jeigu pasirinkote šį atvaizdą, jums svarbu dvasingumas. Jums šalia reikalingas išmintingas ir ramus žmogus.

Jūs nemėgstate betikslio laiko leidimo. Jums būtina visada judėti į priekį, kurti savo gyvenimą, gerinti jį. Jums būtinas žmogus, kurio siekiai tokie pat.

3. Sparnuotas liūtas

Jeigu pasirinkote šį atvaizdą, jums reikalingas ambicingas, savimi patenkintas žmogus. Žmonėse jūs vertinate siekį užimti aukštą poziciją gyvenime.

Jūs norėtumėte didžiuotis savo artimu žmogumi, jį motyvuoti ir palaikyti visus jo garbėtroškiškus planus.

4. Liūtas su karūna

Jeigu pasirinkote šį paveikslėlį, jums reikalingas brandus, pasiturintis, valdingas žmogus, žinantis, ko nori iš gyvenimo.

Jūs gerbiate žmones, kurie šio to pasiekė gyvenime, kurie visuomenėje užima svarbią padėtį. Jums patinka sėkmės lydimi žmonės, kuriai rūpestingai elgiasi su tuo, ką turi, ir didina savo materialines gėrybes.

5. Agresyvus liūtas

Jeigu pasirinkote šį atvaizdą, kaip gyvenimo palydovas jums reikalingas gynėjas. Norite jaustis su tuo žmogumi kaip už akmeninės sienos.

Jūs gerbiate žmones, kurie moka spręsti problemas ir nesuteikia galimybės artimiesiems jaudintis. Jums šalia reikia tokio, kuris viską nuspręstų ir, jei reikia, apgintų.

6. Šeimyniškas liūtas

Jeigu pasirinkote šį atvaizdą, jums šalia reikia žmogaus, kuris labiau už viską vertina šeimą. Jums atrodo teisinga, kad žmogus į pirmą vietą stato klimatą savo šeimoje.

Jums reikalingas žmogus, kuris gali sukurti sveikus ir komfortiškus santykius tarp savo artimų žmonių ir pasirūpinti jų ateitimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.