Vestuvių planuotojos patirtis: kai ko jaunieji negalėjo nusipirkti ir už didelius pinigus

Jaunavedžių fantazija, kaip įdomiai atšvęsti vestuves, neretai būna beribė ir ne visada virsta tikrove. Mat geriausius sumanymus gali sugriauti orų prognozės, o kai kurių pageidavimų neįmanoma įgyvendinti ir už didelius pinigus.

Neretai jaunavedžiai siekia vestuvių svečius kažkuo nustebinti.<br> 123rf nuotr.
Neretai jaunavedžiai siekia vestuvių svečius kažkuo nustebinti.<br> 123rf nuotr.
 Vedybų planuotoja ir dainininkė Agnieška Olševska. <br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Vedybų planuotoja ir dainininkė Agnieška Olševska. <br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-04-27 12:33, atnaujinta 2019-04-27 12:38

Vedybų planuotojai ir dainininkei Agnieškai Olševskai įsiminė nemažai įdomių scenarijų, kai jaunavedžiai siekė nustebinti vienas kitą ir svečius.

– Kokių pageidavimų nepavyko išpildyti?

– Nuotakai užsakėme katerį, jaunikiui – motorinę skraidyklę. Poros vestuvės vyko ant jūros kranto Palangoje, tad nieko nuostabaus, kad jaunavedžiai norėjo romantiškos šventės pradžios. Sutuoktiniai turėjo susitikti prie kopų – nuotaka atplaukti, o jaunikis atskristi.

Laukėme to momento dvidešimt minučių, ir tuo metu oreiviai atšaukė skrydį motorine skraidykle, nes vėjas pasisuko į kitą pusę. Bet iš anksto ruošėmės nenumatytam atvejui – tuomet jaunikis per paplūdimį važiavo visureigiu.

Vestuvių būna ir žiemą, iškart po Naujųjų metų. Sykį jaunavedžiai norėjo pasikviesti popgrupę „Ruki vverh“ iš Rusijos. Ši svajonė buvo neįgyvendinama dėl to, kad Rusijoje po Naujųjų metų įprastai prasideda kone mėnesį trunkančios atostogos – niekas nedirba, visi išvažiuoja, švenčia. Nors tai buvo prabangios vestuvės, užsakyti mėgstamos grupės koncerto nepavyko ir už didelius pinigus.

Muzikantams kaina buvo pasakyta, ji tiko, bet netiko laikas sausio mėnesį. Dažnai manoma, kad viską galima nupirkti, bet, pasirodo, ne. (Juokiasi.) Aišku, kad programą pakeitėme.

– Antrą šventės dieną vestuvininkai nebelabai nori sėdėti prie stalų. Ką dar galima veikti?

– Nors daugelis sako, kad vestuvių dvi dienas nešvenčia, matau, jog tradicijos grįžo. Jeigu vestuvės rengiamos kaimo sodyboje su nakvyne, kitą dieną pramogos būna lauke.

Dieną ruošiama iškyla – ant grilio kepami patiekalai, po to laukia sportinės pramogos, nes visi jau būna kitaip apsirengę ir gali pabėgioti, žaisti mini golfą, dėlioti didžiules dėliones.

Sodybose taip pat būna įrengti SPA centrai, baseinai ar pirtys, dažniausiai visi eina ten arba prie ežero.

– Ar vestuvininkams pateikiate staigmenų ne iš scenarijaus?

– Vienas įvykis man labai įstrigo: antrą vestuvių dieną buvo pakviesta stilistė. Ji nuotakai anksti rytą, kol svečiai miegojo, nukirpo juosmenį siekusius plaukus. Jaunikis žinojo, kad mylimoji ruošiasi tai padaryti, bet nemanė, jog antrą dieną po vestuvių taps trumpaplaukė.

Kai kurie svečiai, daugiausia vyrai, net nepastebėjo, kad nuotakos, kai ji atėjo pusryčiauti, šukuosena pasikeitusi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.