Kaip pjaustote duoną? Tai ne atsitiktinis bruožas

Pjaustydami duoną mes nesusimąstome, kaip būtent tai darome. Toks įprastas veiksmas daromas automatiškai, bet kiekvienas ją pjausto savaip.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 15, 2019, 10:55 AM

Daugelyje psichologinių testų analizuojami nesąmoningi žmogaus veiksmai, pagal kuriuos galima suprasti jo charakterį.

Šis testas išryškina asmenines savybes, kurios valdo visas gyvenimo sritis. Iš pateiktų paveikslėlių pasirinkite tą, kuris vaizduoja būtent jūsų duonos pjaustymo būdą.

Rezultatai

1. Trikampės riekelės

Jūs – neeilinė asmenybė, kūrybiška, nestandartiškai mąstanti. Gebate pademonstruoti fantaziją ir nukreipti savo veiksmus netikėta linkme. Mylite gyvenimą, mokate jį gyventi taip, kad būtų malonu prisiminti.

2. Riekę pjaunate per pusę

Gebėjimas analizuoti situaciją atneša jums sėkmę darbuose. Atsidavimas ir atkaklumas leidžia realizuoti idėjas. Jūs neišduodate savo įsitikinimų ir nemėgsta, kai kas nors jums prieštarauja.

3. Supjaustote riekę į keletą dalių

Jūs gebate atjausti ir padėti žmonėms, net nuskriausdami save. Esate pasirengę nesavanaudiškai palaikyti kitus ir padaryti viską, kas pagal jūsų jėgas. Altruizmas ir mokėjimas nuoširdžiai džiaugtis kitų laime teikia jums malonumą.

4. Pjaustote duoną lygiomis riekėmis

Praktiškumas – pagrindinis jūsų bruožas. Jūs nedarote neapgalvotų poelgių ir nemėgstate sumaišties. Jums gyvenime viskas turi būti savo vietose, jūs skiriate ypatingą dėmesį planavimui.

5. Nupjaustote plutas

Jūs savimi pasitikite ir žinote savo vertę. Gerai pažįstate žmones ir mokate juos valdyti. Iš bet kokios situacijos gebate išpešti naudą.

6. Laužote duoną dideliais gabalais

Jūsų gyvenimo džiaugsmas ir energija verčia nuolat judėti pirmyn. Mėgstate būti dėmesio centre. Turite aukštą intelektą.

7. Laužote duoną mažais gabaliukais

Labai greitai atleidžiate žmonėms ir užmirštate nuoskaudas. Esate atsargus žmogus, nepasirengęs atverti širdies pirmam sutiktam, arti prisileidžiate tik išrinktuosius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.