Kuris vaikas esate jūs? Tai svarbi žinia

Su kuriuo vaiku iš paveikslėlio galėtumėte susitapatinti? Pagalvokite ir pasirinkite vieną. Jūsų pasirinkimas atskleis, ką jums nori pasakyti jūsų vidinis vaikas.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 24, 2019, 12:35 PM

1. „Neslėpkite savo jausmų“

Vaikai nešykšti šypsenų. Taip pat jie nesidrovi verkti, jeigu jiems skauda. Jie tiesmuki ir neturi problemų išreikšti savo jausmus.

Jeigu pasirinkote pirmąjį vaiką, gali būti, kad, kai užaugote, pradėjote slėpti savo jausmus. Jūs nemėgstate atsiverti kitiems ir jaustis pažeidžiamam.

Tai neišvengiamai daro jums įtaką: tai neleidžia jums būti tuo, kas esate iš tiesų. Todėl jūsų vidinis vaikas jums pataria: „Sakykite tai, ką jaučiate!“ Pamatysite, kad tai labai palengvins jūsų gyvenimą.

2. „Netrukdykite sau“

Jūsų viduje gyvena vaikas, pilnas įvairių svajonių ir troškimų. Bet gali būti, kad nusprendėte apie visa tai pamiršti, kad taptumėte rimtu žmogumi.

Bet jūsų vidinis vaikas žino, kas jūs iš tiesų, ir jis prašo jūsų netrukdyti sau ir imtis priemonių, kad taptumėte tokiu žmogumi, kokiu visada norėjote tapti.

Liaukitės rūpintis tuo, ką kiti apie jus galvoja. Svarbu tai, ką jūs galvojate ir ko norite.

3. „Šiandien gera diena susidraugauti“

Vaikai – labai spontaniškos būtybės. Kai kas nors jiems patinka, jie tiesiog ateina ir klausia: „Ar norėtum būti mano draugu?“

O mes, suaugusieji, dažniau užsidarome savyje, pradedame bijoti nepažįstamų, ir mums sunku susipažinti su naujais žmonėmis. Bet naujų žmonių neįsileidimas į savo gyvenimą neleidžia mums gyventi taip, kaip mums norėtųsi.

Todėl, jeigu pasirinkote 3 vaiką, taip įvyko todėl, kad vidinis vaikas jums sako, kad neturėtumėte bijoti su kuo nors susipažinti, tai jūsų šansas patirti naujų įspūdžių.

4. „Būkite smalsūs“

Vaikai nori žinoti viską; štai kodėl jie visada užduoda tiek daug klausimų. Šį vaiką pasirinkote todėl, kad jūs, ko gero, praradote savo gebėjimą smalsauti.

Jūsų vidinis vaikas prašo jus atgaivinti savo troškimą atrasti, tyrinėti, žvelgti į dalykus iš kitokios perspektyvos.

5. „Gyvenimas – tai žaidimas“

Jeigu pasirinkote šį vaiką, gali būti, kad pernelyg rimtai žiūrite į gyvenimo problemas. Vaikai nesikankina, jie neįsižeidžia. Jie žino, kaip gyventi šia akimirka.

Žinia nuo jūsų vidinio vaiko: atminkite, kad gyvenimas – tai žaidimas. Liaukitės nerimauti dėl menkniekių. Mėgaukitės tuo, kas iš tiesų svarbu: šeima, draugais ir tuo, kuo jūs domitės.

6. „Jeigu galite tai įsivaizduoti, tai – realu“

Jūs visada turėjote didelių ambicijų ir projektų, visada matėte tai, ko kiti nemato. Bet diena po dienos darbas ir rutina privertė jus galvoti, kad galbūt šios svajonės niekada neišsipildys. Ir todėl jūs liovėtes bandyti jas įgyvendinti.

Bet jūsų vidinis vaikas jums šaukia: „Nieko nėra neįmanomo!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.