Išsirinkite raktą: sužinosite du pagrindinius savo bruožus

Įsivaizduokite, kad jūsų pasąmonė – tai skrynia, kurioje reguliuojami mūsų poelgiai, saugomi atsiminimai, emocijos ir įsitikinimai. Iš jos išmetama tai, kas atrodo nereikalinga.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 2, 2020, 10:52 AM

Tada iš paveikslėlio išsirinkite jums labiausiai patinkantį raktą, kuriuo norėtumėte šią skrynią atrakinti. Perskaitykite, ką tai apie jus pasako.

1. Santūrumas ir racionalumas

Šį raktą pasirenka emociškai santūrūs, savo jausmų demonstruoti nelinkę žmonės. Jūs nelinkę išsipasakoti net savo šeimos nariams. To priežastis gali slypėti kažkokiame praeities įvykyje, kuris iš esmės paveikė jūsų elgesį.

Šio rakto forma yra pati paprasčiausia ne todėl, kad jos savininkas neišradingas, o todėl, kad jis mąsto racionaliai ir yra linkęs sakyti tai, ką galvoja.

2. Tvirtybė ir pasitikėjimas

Šį išsišakojusį raktą renkasi žmogus, prie kurio aplinkiniams kartais būna sunku prisiderinti ir bendradarbiauti. Gali būti, kad jūs užimate vadovaujančias pareigas, o visi bendradarbiai jūsų prisibijo.

Apie tai vertėtų susimąstyti – gal kartais vertėtų su kitais elgtis draugiškiau, kad turėtumėte daugiau bičiulių?

3. Ambicingumas ir tikslo siekimas

Šis raktas – tvirtas ir patikimas. Jo savininkas pasiekia savo tikslų, nebijodamas jokių kliūčių. Jūsų stiprybė ir charizma padeda jums lengvai sugalvoti šimtus idėjų. Nekreipiate didesnio dėmesio į aplinkinių nuomonę, pasitikite savo intuicija ir laikotės savo principų.

Tačiau tai – ir jūsų minusas. Kartais reikėtų pripažinti, kad ir jūs, kaip ir visi, galite padaryti klaidų.

4. Humoras ir lengvabūdiškumas

Šį raktą, primenantį dobilo lapelį, renkasi optimistai. Jūs žiūrite į gyvenimą linksmai ir su šypsena. Su jumis artimiesiems dažniausiai lengva, smagu ir nejusti rūpesčių.

Bet kartais vertėtų šiek tiek surimtėti, nes pasitaiko ir sunkesnių gyvenimo etapų, kuriems verta pasiruošti iš anksto.

5. Kūrybiškumas ir laisvės pojūtis

Neįprasta rakto forma byloja apie ryškią ir neįprastą jūsų asmenybę. Jūs visuomet sugalvojate kažką naujo, jūsų sumanymai tiesiog veržiasi per kraštus. Geriausiai save išreikštumėte kūrybiškoje veikloje.

Visgi jūs esate linkę kartais tinginiauti ar užsiimti niekais. Pasistenkite nešvaistyti laiko vėjais, ir spėsite įgyvendinti daugiau savo sumanymų.

6. Konservatyvumas ir pusiausvyra

Šis raktas priklauso konservatyviam žmogui, kuris linkęs eiti seniau pramintu taku. Bet pagalvokite: ar nevertėtų kartais šiek tiek surizikuoti ir iš to tako išsukti?

Reikia mokėti pasikeisti, kai pasikeičia aplinkybės. Taip gyvenime atrasite įdomių iki šiol nematytų dalykų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.