Pasirinktas kambarys parodys, koks jūsų vaidmuo šeimoje

Įsivaizduokite, kad loterijoje laimėjote butą ir gavote jo raktus. Esate be proto laimingi, jūsų gyvenimas nušvito naujomis spalvomis.

 123rf nuotr. 
 123rf nuotr. 
 Svetainė.<br> 123rf nuotr.  
 Svetainė.<br> 123rf nuotr.  
 Miegamasis.<br> 123rf nuotr.
 Miegamasis.<br> 123rf nuotr.
 Virtuvė.<br> 123rf nuotr.
 Virtuvė.<br> 123rf nuotr.
 Vonios kambarys.<br> 123rf nuotr.
 Vonios kambarys.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2020-08-30 11:26

Bet yra vienas minusas – butas neremontuotas. Jums reikia pasirinkti kambarį, kurį remontuosite pirmiausia: svetainę, virtuvę, vonios kambarį ar miegamąjį?

Kambarys, kurį pasirinksite, parodys jūsų vaidmenį šeimoje.

Svetainė

Jūs nusprendėte, kad remonto reikia visų pirma svetainėje. Tai pagrindinis kambarys, kur susirenka visa šeima ir draugai. O jūs esate susitikimų įkvėpėjas ir organizatorius. Trykštate neišsenkančia energija ir jums pavyksta būti kompanijos siela.

Jūsų veide retai pasirodo liūdesys ir nusiminimas. Kaip bebūtų blogai, jūs niekada to neparodysite aplinkiniams. Artimi žmonės jus laiko optimistu ir didelės širdies žmogumi.

Virtuvė

Sprendimą, kad remontą reikia pradėti nuo virtuvės, jūs priėmėte iš karto. Juk ant jūsų pečių gula rūpestis visa šeima, kurią reikia skaniai ir sočiai pamaitinti. Esate puiki šeimininkė. Jūsų namai visada spindi švara, o iš virtuvės sklinda nepakartojami kvapai.

Niekas niekada iš jūsų namų neišeis alkanas. Šeima laiminga su tokia rūpestinga mamyte, kuri žmonėse mato tik gera. Bet kaip bemylėtumėte savo šeimą, niekada nepamirškite savęs. Atsiminkite ir savo interesus.

Vonios kambarys

Vonia ir tik vonia. Nuo šio kambario nuspręsta pradėti remontą. Spindinčios plytelės ir veidrodžiai, kuriais galima pasigrožėti. O ant lentynėlių sustatyti buteliukus su reikalinga kosmetika. Jūs niekada nepamirštate savęs palepinti.

Jums svarbu, kad aplinkiniai žavėtųsi jūsų išvaizda. Todėl nemažą laiko dalį skiriate sau. Jūs labai išranki rinkdamasi draugus. Jums sunku įtikti. Ir nuo to kartais kenčia jūsų šeima.

Miegamasis

Remontą pradėti nuo miegamojo. Būtent tokią išvadą padarėte, kai pagalvojote apie poilsį. Miegamasis – tai vieta, kur galima pabėgti nuo visų. Bet truputį pabūti vienumoje ir pagalvoti apie ką nors savo. Arba užsiimti kūrybiniu darbu. Svarbiausia, kad niekas netrukdytų.

Namiškiai priima šį jūsų norą. Juk jums vienatvė – tai visų pirma poilsis, nes jūs esate labai energinga ir gyvenimu besidžiaugianti asmenybė. Jūs mėgstate aktyvų sportą. Ir jūsų darbas atima nemažai jėgų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.