Pasirinkite mandalą: štai ko jums reikia čia ir dabar

Ko jums labiausiai reikia šiuo metu? Spalvingas mandalų testas padės geriau išgirsti savo vidinį balsą.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-06-07 10:58

Atsipalaiduokite ir apžiūrėkite pavaizduotas mandalas. Pasirinkite tą, kuri šiuo metu labiausiai patinka.

Atsakymai

1

Jums trūksta laisvės pojūčio. Laikas imti iniciatyvą į savo rankas. Nebijokite, jums viskas pavyks. Jūs dažnai įsiklausote į aplinkinius, bet ne į save. Neretai jaučiatės priklausomi nuo aplinkybių, žmonių, atsitiktinumo, laiko. Pabandykite padaryti tai, apie ką seniai svajojote. Ir nebijokite pasmerkimo, kritikos, nebijokite suklysti.

2

Jums skubiai reikia pailsėti. Pakeiskite aplinką, atsipalaiduokite. Pabandykite persijungti nuo darbų prie kito, su jais nesusijusio užsiėmimo. Laikas pradėti savimi rūpintis. Miegas, grynas oras, teigiamos emocijos, sveikas maistas – štai kas iš tiesų padės jums susigrąžinti jėgas ir energiją.

3

Jums trūksta valios, motyvacijos. Reikia daugiau organizuotumo, suvokti visą įvykių reikšmę. Pažiūrėkite motyvuojančius filmus, paskaitykite knygų apie iškilius žmones. Reikia rasti į ką atsiremti, ir tada sugebėsite įveikti bet kokias viršūnes, pasiekti sėkmės. Ir atminkite, kad visada reikia eiti į priekį ir tikėti savimi, štai tada viskas pavyks.

4

Jums stinga lengvumo pojūčio. Nuolat skubinate įvykius, bijote nespėti. Tokiais tempais yra tikimybė greitai prarasti visus gyvybiškai svarbius resursus. Jums puikiai padės joga ir meditacija. Taip pat išmokite daryti kvėpavimo pratimus. Situacijose, kai pajusite, kad skubate be priežasties, kvėpuokite taip: įkvėpkite vienas-du-trys, iškvėpkite keturi-penki-šeši.

5

Jums trūksta palaikymo. Kartais jaučiate nedidelį silpnumą, be priežasties pasirodo ašaros. Bijote pasirodyti silpnu žmogumi ir viską laikote viduje. Taip negalima. Pabandykite pasidalinti mintimis su artimais žmonėmis. Jie jus supras. Jeigu niekaip negalite tam ryžtis, visada yra išeitis. Pabandykite kreiptis karštąja psichologinės pagalbos linija. Jūs galėsite išsikalbėti, taip pat, jei norėsite, gauti atgalinį ryšį. Juk kartais reikia, kad tiesiog tylėdami išklausytų.

6

Jums trūksta ryškių spalvų ir įspūdžių. Paimkite situaciją į savo rankas. Surenkite sau romantišką vakarą, organizuokite staigmeną artimiesiems. Išbandykite ką nors nauja. Pradžiuginkite save neįprastu hobiu. Užsirašykite į tapybos, šokio, dainavimo pamokas. Praturtinkite savo kasdienybę gyvomis emocijomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.