Pusiau juokais, pusiau rimtai: sužinokite, ar jūs geras žmogus

Šis testas nėra rimtas mokslinis ar psichologinis, o skirtas pramogai. Tačiau, bet kuriuo atveju, smagus!

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 28, 2022, 3:42 PM

Pažvelkite į paveikslėlį: kuris jo elementas pirmiausiai krito jums į akis? Jūsų pasirinkimas parodys, kiek jumyse iš tiesų yra gėrio.

Rezultatai

Vandenynas

Jūs visu 100 proc. geras žmogus.

Greičiausiai esate gero ir švelnaus būdo, niekada negalite atsakyti prašančiam ir visada atsiliepiate į prašymus realia pagalba ir veiksmais.

Jūs visada siekiate atstatyti teisingumą ir rūpinatės taikos palaikymu. Ir visi žino, kad kitų žmonių poreikiai jums pirmoje vietoje. Apie save ir savo interesus jūs galvojate paskiausiai.

Jūs pirmasis, kuris padeda tiems, kam to reikia, ir tarnaujate kitiems, net jeigu tai reiškia pasiaukojimą.

Jus artimai pažįstantys žmonės gali patvirtinti, kad jūs – pats puikiausias žmogus, kokį jie pažįsta. Bet turėkite omenyje, kad visada atsiras tokių, kurie panorės pasinaudoti jūsų gerumu.

Žmogus

Jus sudaro 80 proc. gerumo ir 20 proc. žaismingumo.

Didžiąja dalimi jūs esate šilta ir rūpestinga asmenybė. Jums patinka lankyti viešas vietas ir susitikti su naujais žmonėmis, taip pat jūs esate tas, kuris visada atjaučia, o kai to reikia, ir padeda.

Jūsų žaismingas charakteris tiesiog kelia susižavėjimą. Jūs visur ir visada žinote ribas ir neperžengiate tų, kurių peržengti nederėtų. Komfortiškai jaučiatės bet kurioje draugijoje ir visada priverčiate savo artimuosius juoktis.

Laivas

Jūs visu 100 proc. sudarytas iš sarkazmo ir ironijos.

Reikalas tas, kad jūsų tiesmukumas ir sarkazmas kartais nepatinka tiems, kurie jūsų nepažįsta.

Jūsų aštrokas liežuvis ir esate kiek per daug sarkastiški. Šios savybės gali atstumti nuo jūsų žmones. Kaip žinia, visus traukia švelnumas ir gerumas.

Kartais perdėtas pasitikėjimas savimi gali jums padaryti meškos paslaugą. Tiesiog įsitikinkite, kad nepiktnaudžiaujate aštriais žodžiais ir sarkazmu. Kartais visgi verta su žmonėmis elgtis švelniau ir kantriau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.