Penkiametė nebedalyvaus grožio konkursuose, nes dėvėjo dirbtines krūtis (video)

Amerikiečių televizijos šou „Kūdikiai ir tiaros“ (angl. „Toddlers and Tiaras“) žvaigždė Maddy Jackson daugiau grožio konkursuose nedalyvaus. Radaronline.com praneša, kad Lindsay Jackson su dukters tėvu Billu Verstu šiuo metu bylinėjasi dėl Maddy globos. Skandalas kilo po to, kai pernai grožio konkurse mergaitė pasirodė su dirbtinėmis krūtimis ir sėdmenimis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-23 09:14, atnaujinta 2018-03-17 05:23

„Koks teisėjas gali nurodyti, kokią veiklą tėvai turi siūlyti savo vaikui? Konkursai nėra nelegalų ir jie tikrai nekenkia mano dukrai. Billas niekada neprieštaravo dėl Maddy dalyvavimo grožio konkursuose tol, kol nepasirodė televizijos šou. Dabar jis sako, kad aš dukrą paverčiau seksualiniu objektu ir noriu ja pasinaudoti. Taip nėra!“, – sakė L. Jackson.

L. Jackson tikina, kad teismas ignoruoja faktą, jog jos buvęs sutuoktinis yra teistas. Ji mano, kad B. Verstas gali kelti pavojų mergaitei. Taip pat ji negali suprasti, kodėl teismas palaiko B. Versto pusę.

„Aš turiu teisę registruoti savo dukrą į šiuos konkursus. Tai tas pats lyg aš ją užrašyčiau į futbolo arba krepšinio būrelius. Grožio konkursai teisėti ir tai yra mūsų abiejų su Maddy hobis“, – piktinosi mama.

Anot L. Jackson, Maddy, kuriai dabar penki metai, pati nori dalyvauti grožio konkursuose. Maddy nuolat mamos prašo, kad ją užregistruotų visuose konkursuose.

Vaikų grožio konkursuose mergaitės įprastai būna nupurškiamos dirbtiniu įdegiu, padažomos, jos vilki blizgias sukneles. Tačiau Maddy dėvėtos netikros krūtys ir sėdynė buvo visiškai beprecedentis atvejis.

Ketverių metų mergaitė konkurse „Kūdikiai ir tiaros“ apsirengė kaip kantri dainininkė Dolly Parton. Mama jai padėjo užsidėti netikras krūtis, o Maddy krykštavo iš džiaugsmo.

„Aš noriu teisėjams parodyti kokia esu graži. Man patinka persirengti Dolly!“, – prieš metus džiaugėsi Maddy.

Lrytas.lt skaitytojams pateikia vaizdo įrašą, kuriame Maddy ruošiasi savo skandalingajam pasirodymui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.