Pagrindinės problemos intymiame sutuoktinių gyvenime

Dažnai atrodo, kad visos poros laimingos, išskyrus jus pačius. Iš šalies žvelgiant atrodo, kad aplinkinių santykiai klostosi kaip sviestu patepti, tačiau apie tai, kas vyksta iš tikrųjų dažnai nežinome tol, kol įsimylėjėliai nepradeda viešai aiškintis santykių, rašo Semya.ru. Australijos Kvinslendo universiteto mokslininkų atliktas tyrimas patvirtino, kad kiekviena sutuoktinių pora susiduria su įvairaus pobūdžio problemomis, tačiau pagrindinės yra šios:

Sutuoktiniams seksas dažnai tampa rutina.<br>123rf
Sutuoktiniams seksas dažnai tampa rutina.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 9, 2012, 11:15 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:05 PM

Sutuoktiniams seksas tampa rutina

Tarp sutuoktinių aistra ir seksualinis geismas ilgainiui išblėsta, tačiau tokiu atveju nereikėtų atsitverti vienam nuo kito ir užsklęsti savyje, o priešingai – daugiau atvirai kalbėtis ir pasakyti vienas kitam, ko jie nori ir tikisi vienas iš kito. Tik tokiu būdu galima įveikti iškilusius sunkumus ir pamėginti į miegamąjį susigrąžinti aistrą.

Vienas iš partnerių visados lieka nepatenkintas

Nepamirškite, kad kiekvieno žmogaus libido – skirtingas. Todėl neretai vienam iš sutuoktinių (dažniausiai vyrui) visados trūksta sekso, o kitam - jo per daug. Tačiau tai dar ne pretekstas skirtis. Svarbu, kad vyras neatitoltų nuo žmonos ir neieškotų pasitenkinimo „kairėje“, o ramiai paaiškintų sutuoktinei, kodėl jis nori dažniau intymių santykių.

Tarp sutuoktinių pradingsta lytinis potraukis

Jei iškyla sunkumų šeimoje sutuoktiniai pirmiausiai turėtų būti pakantesni vienas kitam ir pamėginti suprasti bei atsižvelgti į vienas kito norus bei jausmus. Tikėtina, kad jie atšalo vienas kitam dėl nerealizuotų erotinių fantazijų. Tad kodėl nepamėginus jų įgyvendinti?

Dažnai galvojama apie antrosios pusės neištikimybę

Moterys nori nuolat girdėti iš savo vyrų komplimentų ir kad jos yra nepakeičiamos lovoje. Tačiau, kai vyras pradeda mažiau kreipti dėmesio į savo žmoną (arba atvirkščiai), tada ir kyla minčių dėl jo (jos) galimos neištikimybės.

Tačiau, jei jūsų šeimoje kelias dienas iš eilės kyla konfliktai, negalvokite, kad kaimynų namuose ištisus metus šviečia saulė. Mokslininkai taip pat išsiaiškino, kad kiekviena sutuoktinių pora susipyksta vidutiniškai 135 kartus per metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.