10 atsakymų į klausimus, kuriuos dažniausiai užduoda vieniši vyrai

Nors pažinčių portalai lūžta nuo norinčių susipažinti vyrų, tačiau galybė jų, dėl vienokių ar kitokių priežasčių, vistiek lieka vienišiais. Kaip sakoma, nėra padėties be išeities, todėl ir tiems, kuriems nepavyko užmegzti pažinties ar susirasti partnerės, galima kai ką patarti, rašo Men.ru.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2012, 1:51 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:50 PM

Gal vyras tiesiog drovus, todėl jam ir nesiseka susipažinti su moterimis. Būna ir taip. Tačiau dažniau nesėkmė ištinka tuos vyrus, kurie paprasčiausiai nemoka susipažinti. Taigi, jūsų dėmesiui psichologų atsakymai į vienišų vyrų klausimus.

1. Kaip užmegzti naujas pažintis?

Iš tikrųjų susipažinti nėra labai lengva, ypač, jei jūs seniai to nedarėte. Patarimas vienas: susipažindami pasistenkite elgtis taip, kad patys jaustumėtės komfortiškai. Nereikia kažko išsigalvoti, kurti, elkitės natūraliai, nepaisant to, kad pažintis gali baigtis ir nesėkmingai. Žmonės mėgsta natūralumą, nepaisant to, kad kiekvienam žmogui patinka skirtingi dalykai: vienam daug kalbėti, bendrauti, o kitam - padėti ranką ant rankos ir tylėti, klausant lyriškų dainų.

2. Ką turiu padaryti, norėdamas sėkmingai susipažinti?

Geriau būtų, jei pasakytumėte, ko neturite daryti. Geriausia, jei per pirmą ar antrą pasimatymą nepasakotumėte apie save visko, palikite tai kitiems kartams. Geriau patys uždavinėkite klausimus ir pasistenkite daugiau sužinoti apie savo pašnekovę. Klauskite apie viską: šeimą, pomėgius, gimimo dieną, mėgstamus filmus ir t.t.

3. Ko jokiu būdu negalima daryti?

Jokiu būdu negalima „išskleisti plunksnų“ ir visą laiką kalbėti tik apie save. Moteris, sutikusi susitikti su jumis, tada pradės nuobodžiauti. Be to, tik nesugalvokite tempti jos į lovą jau per pirmą pažinties vakarą.

Ką ten bekalbėtų žinovai ar serialų herojai, tokiam žingsniui būna pasiruošusios toli gražu ne visos moterys. Beje, lygiai tą patį galima pasakyti ir moterims.

4. Kur galima susipažinti?

Dažniau lankykitės klubuose, parodose, kituose viešuose renginiuose, kur renkasi daug žmonių. Tačiau nereikėtų visiškai ignoruoti ir pažinčių portalų. Beje, dažniau užsukite į sporto sales arba išeikite toliau pasivaikščioti su savo augintiniu. Svarbiausia, kad būtumėte aktyvūs.

5. Kaip pasirodyti iš geriausios pusės?

Aišku, šiuo atveju labiausiai tinka frazė: „Būkite savimi“. Šypsokitės, stenkitės elgtis mandagiai, santūriai, draugiškai ir viskas bus gerai.

6. Kaip reikėtų atrodyti ir elgtis pasimatyme?

Pirmiausiai būkite tvarkingai apsirengę, kad moterys susidarytų apie jus geriausią įspūdį. Taip pat labai svarbu būti punktualiais, laikytis ramiai, per daug neįsitempus. Juk tai ne interviu dėl priėmimo į darbą, o viso labo pasimatymas su moterimi.

7. Iš kokio pasimatymo reikėtų kuo greičiau pabėgti?

Šiuo klausimu gana sunku patarti, tačiau nereikėtų užsilaikyti pasimatyme, jei moteris iš karto pradeda aptarinėti santuokos ir vaikų klausimus.

8. Kiek dienų turi praeiti po pasimatymo, kai galima būtų paskambinti moteriai?

Ypatingų taisyklių nėra, tačiau jei moteris paskambina pirma, reikėtų jai paskambinti maždaug po paros. O jei pasimatymo metu nesusitarėte kuris kam paskambinsite, tai reikėtų pasidomėti, kaip jai sekasi ne anksčiau kaip po dviejų dienų.

9. Kada padoru pirmą kartą pasimylėti?

Jei ketinate palaikyti ilgalaikius santykius, tai nereikėtų turėti intymių santykių nei per pirmą, nei per antrąjį pasimatymą. Mat partnerė gali pagalvoti, kad jūs taip elgiatės su kiekviena moterimi arba kad turite jų kelias iš karto.

10. Ką dar galite patarti?

Daugiau šypsokitės, juokaukite ir nebūkite per daug rimti. Jei atrodysite labai rimtai nusiteikę, tai moterys gali taip pat neteisingai suprasti. Būkite draugiški, nuoširdūs, atviri – štai pažinties sėkmės garantas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.