Astrologės S. Liepienės horoskopas rugsėjo 15—21 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

"TV Antena"

Sep 16, 2012, 2:41 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:09 PM

Klaidos. Ne visada viskas pavyksta iš pirmo karto. Klystate jūs, klysta ir esantys šalia. Vis dėlto kartais draugams, kaip ir nepažįstamiems, reikia suteikti antrą šansą. Padėkite jiems — patarkite, paremkite, dirbkite kartu. Visi sunkumai yra įveikiami. Jei gerai įsigilinsite, paaiškės, kad rūpesčiai ne tokie ir baisūs. Žinoma, laikotarpis, kai kažkas krebžda už nugaros ir rezga tinklus, dar nesibaigė.

JAUTIS (04 21—05 21)

Melas. Sakote viena, o galvojate kita. Ne todėl, kad esate melagiai, tiesiog norite, jog visiems būtų geriau, ramiau. Bėda ta, kad tai nelabai pavyks. Konfliktų priežastys — ne painūs santykiai, o buitinės detalės, materialios vertybės. Kad ir kaip būtų, iš esmės viskas klosis gerai. Netrūks nieko, nebent pastovumo ir garantijų, kad artimiausiu metu pasaulis nesugrius.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Aiškumas. Pasiaiškinimų reikia dabar. Negalima atidėti. Viskas prasideda staiga, impulsyviai, gal kiek nevaldant emocijų. Tai netruks ilgai, bet blogai susiklosčius aplinkybėms apnuodys artimiausias dienas. Kad taip nenutiktų, nesureikšminkite to, kas ką pasakė, kas kaip pažiūrėjo ar šyptelėjo. Būkite atlaidesni antrajai pusei, nebijokite netikėtumų, bandykite atrasti tai, kas pamiršta, bet buvo svarbu.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Prisitaikymas. Likimas ir įsipareigojimai — skirtingi dalykai. Visai nesvarbu, koks buvo pirminis planas ir kas buvo nuspręsta. Reikia mokėti prisitaikyti prie aplinkybių ir keistis. Galbūt teks pakeisti net galutinį tikslą, nes pasirodys, jog tai, kas buvo planuota, atgyveno. Greičiausiai paaiškės, kad naują sumanymą palaiko jums artimi žmonės, o draugai net pasiryžę padėti jį įgyvendinti.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Skubėjimas. Darbai, namai, draugai. Tenka suktis. Be galimybės sustoti ir ramiai pagalvoti. Tiesa paprasta: jei taip greitai nelėksite, ratas suksis lėčiau. Tuomet dar sugebėsite šį bei tą pamatyti, su kai kuo susitikti ir aptarti ateities planus. Nuo antradienio pradės purkštauti giminaičiai. Kils nesusipratimų. Nebus aišku, kas kam ant kojos užmynė, kas kieno riešutus sukirto. Pasistenkite nesivelti į beprasmius ginčus, mąstykite tik apie gerus dalykus. Palaukite, kol visiems praeis bloga nuotaika.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Pasitikėjimas. Girdite daug komplimentų, bet vis tiek savimi abejojate. Nedvejokite. Neieškokite tūkstančio priežasčių sprendimus nukelti tolyn. Viskas aišku jau dabar. Yra ir teigiamų, ir neigiamų dalykų, bet ne taip blogai, kad tektų visko atsisakyti. Įsipareigojimai, kuriuos prisiimate dabar, — ilgalaikiai. Jų sėkmingai laikysitės. Penktadienis įrodys, kad visi nuogąstavimai buvo nepagrįsti.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Aistra. Įrodinėti, ką galite, kovoti už vietą po rudenine saule nėra jūsų pagrindinis tikslas. Vis dėlto aplinkybės susiklosto taip, kad kitos išeities neturite. Todėl reikia pasirinkti tinkamą laiką — kada kovoti, reikalauti, o kada tiesiog palaukti. Savo tikslus trokštate pasiekti greitai — pritrūksta įgimto subtilumo ir diplomatijos. Gerai, kad jūsų aistros proveržiai džiugina mylimuosius. Nors rizikuoti ir lošti norisi, to daryti neverta.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Laisvė. Ne kiekvieną paukštį į narvą patupdysi. Laisvės poreikis labai stiprus. Lieka tikėtis, kad ši energija ir ryžtas bus nukreipti reikiama linkme ir duos teigiamų rezultatų. Tai geras laikas, jei norite ką nors pasiekti, įrodyti ar laimėti. Nesiseks reikalai, kur reikia nuoseklumo, pastovumo. Namiškius bandykite vesti paskui save, bet nepalikite vienų. Sekmadienis bus kupinas netikėtumų.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Vertinimas. Svetimas istorijas pavertę savomis nei protingesni, nei didesni nepasirodysite. Dabar svarbu būti tiesiog tuo, kas esate. Be pagražinimų. Jei tinkamai įvertinsite savo galimybes, galėsite ne tik rasti naujų darbų, bet ir geriau suprasti šalia esančius žmones. Draugams teks skirti daugiau laiko nei namams, bet tai būtina. Su bičiuliais turėsite ne tik linksmintis ar plaukioti upe, tačiau progų pašėlti taip pat bus.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Laikas. Žmogus žino tiek, kiek išgyveno. Remdamiesi savo patirtimi galite ne tik padėti kitiems. Dienotvarkę stengsitės suplanuoti taip, kad laiko liktų ne tik darbams, bet ir pramogoms. Vis dėlto laisvalaikio turėsite nedaug. Ne todėl, kad darbai prispaus, tiesiog užsiimate niekais. Tai jums gali sukelti nemažų rūpesčių, o ypač savaitės pradžioje.

VANDENIS (01 21—02 19)

Dėmesio centre. Ne viskas tiesa, ką girdite apie save. O girdite daug, nes esate įvykių centre. Tai lemia ne tik jūsų darbai, bet ir aplinkinių poelgiai. Tad lieka gražiai šypsotis. Garsiai nešūkaukite ir nebandykite visko paneigti. Nemalonumai išblės antradienio popietę. Kai tokie reikalai, nei naujos meilės, nei naujų darbų nesitikėkite. Pasakiškai geras laikas keliauti.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Vienuma. Ne kiekvienas kelias veda ten, kur norisi. O keliauti teks — turėsite eiti pirmyn nekreipdami dėmesio nei į orų prognozes, nei į pakeleivius. Todėl tikėtina, kad šią savaitę keisis ne tik orai, bet ir jūsų nuotaikos. Permainos — būtinos. Dabar tikrai ne tas metas, kai galima mėgautis stabilumu. Pailsėti galėsite nebent nedideliame žygyje ar sporto salėje, kur visi jus paliks su savomis mintimis ir strateginiais planais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.