20 nevykusių frazių, kurias vyrai pasako išsiskirdami su draugėmis

Vien faktas, kad išsiskiriate su mylimu žmogumi, kelia siaubą. Tačiau, ar iš tikrųjų vyrams yra taip baisu, kaip jie nori parodyti? Galbūt tai tik vienas iš būdų palikti nusibodusią moterį, rašo lovecalendar.ru. Juk kai kurios frazės, kurias jie pasako išsiskirdami su draugėmis, yra nevykusios ir juokingos. Vertėtų į tai pažvelgti su humoro jausmu. Taip, sakoma, bus lengviau išgyventi išsiskyrimo skausmą.

„Aš bijau įsipareigoti“. Kitaip tariant: „bijau susieti savo likimą su tavimi visam laikui“.<br>123rf
„Aš bijau įsipareigoti“. Kitaip tariant: „bijau susieti savo likimą su tavimi visam laikui“.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-20 14:11, atnaujinta 2018-03-16 16:26

1. „Dar aš esu nepasiruošęs rimtiems santykiams. Jeigu būčiau pasiruošęs, tai tikrai būtum tu“. Šią frazę išsiskiriant su mylimuoju reikėtų suprasti taip: „aš dar nepasiruošęs miegoti tik su viena moterimi, tačiau jeigu būčiau, tai, tikėtina, galėtum būti tu“.

2. „Тu mane vis dar jaudini“. Iš tiesų vyras nori pridurti: „tačiau ne taip stipriai, kad susitikinėčiau su tavimi“.

3. „Norėčiau, kad mes liktume draugais“. Po to turėtų sekti klausimas: „gal ateityje supažindinsi mane su kuria nors savo drauge?“

4. „Dabar man reikia sutelkti dėmesį į darbą, mokslą ir kitus dalykus“. Tai gali reikšti tik viena: „nesitikiu, kad tu patikėsi tuo, ką sakau, bet tu neturi kitos išeities. Teks patikėti“.

5. „Aš išvykstu į kitą šalį, tačiau grįžęs paskambinsiu“. Iš tiesų vyras norėtų pasakyti: „išvykstu, bet daugiau nebeskambinsiu“.

6. „Tau viskas sekasi daug geriau nei man“. Iš tikrųjų: „aš žinau, kad galiu tai padaryti daug geriau nei tu“.

7. „Džiaugiuosi, kad susipažinau su tavimi, bet manau, kad mums derėtų praleisti daugiau laiko su kitais žmonėmis“. Tokią frazę reikėtų suprasti šitaip: „aš jau sutikau kitą žmogų ir norėčiau leisti laiką su ja, o ne su tavimi“.

8. „Aš bijau įsipareigoti“. Kitaip tariant: „bijau susieti savo likimą su tavimi visam laikui“.

9. „Man reikia asmeninės laisvės ir erdvės“. Paprasčiau kalbant: „tu per daug iniciatyvi, todėl noriu nutraukti santykius su tavimi“.

10. „Vyrui, kuris ves tave, labai pasiseks“. Nejaugi? Galima daug paprasčiau pasakyti: „tikiuosi, kad aš nebūsiu tuo laiminguoju“.

11. „Aš manau, kad mes turime susitikinėti su kitais ir pažiūrėti, kas iš to išeis“. Iš tikrųjų: „aš jau miegojau su kita ir pasakau tai tik dėl viso pikto, nes tu gali tai sužinoti“.

12. „Aš vis dar tave myliu, tačiau noriu pailsėti“. Tai reikėtų suprasti kiek kitaip: „aš noriu miegoti su kitomis, o tave laikyti atsargine, tuo atveju, jei nepavyktų atrasti nieko geresnio“.

13. „Мan dabar reikia išspręsti labai daug klausimų“. Iš tikrųjų: „mano pagrindinė problema yra ta, kad aš paprasčiausiai nenoriu būti su tavimi.“

14. „Aš jaučiu, kad tu man esi daugiau draugė negu artima moteris“. Geriau jis pasakytų: „tu nebe tokia miela ir žavinga, kokia buvai, kai mes tik susipažinome“.

15. „Мan reikia kažko daugiau“. Kitaip tariant: „aš neužtikrintas, kad tai, kas vyksta tarp mudviejų man kažką reiškia“.

16. „Niekaip negaliu pamiršti savo buvusios“. Suprask: „vis dar galvoju apie ją“.

17. „Gaila, kad mes susitikome dabar, o ne po penkerių metų“. Tai reiškia: „aš kol kas dar nesubrendau rimtiems santykiams, bet taip tikrai bus po penkerių metų“.

18. „Mūsų požiūriai į gyvenimą yra labai skirtingi“. Kitaip: „man patinka vaikščioti į naktinius klubus ir barus, o tu nori sėdėti namuose“.

19. „Aš tave labai gerbiu“. Tai turėtų reikšti: „prašau, nesakyk draugėms, kad aš esu niekšas. Anksčiau ar vėliau man norėsis užmegzti artimus santykius su kuria nors iš jų“.

20. „Manau kad mes per daug greitai suartėjome“. Šią frazę reikėtų suprasti taip: „man neramu, kai tu pasidedi savo dantų šepetėlį greta mano“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.