Devyni požymiai, kad moteris nori mylėtis

2. Ji lieka su vyru vienumoje

Geriausias ženklas, kad moteris nori mylėtis - kai ji tiesiai šviesiai tai pasako vyrui.<br>123rf
Geriausias ženklas, kad moteris nori mylėtis - kai ji tiesiai šviesiai tai pasako vyrui.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2012, 9:56 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:14 PM

Тai – ženklas, kad jai malonu su tuo žmogumi. O jei šokant romantiškos vakarienės metu restorane moteris „netyčia“ mėgina paliesti sunkiai pasiekiamas vietas, tai - vienas iš dviejų: arba ji per daug atsipalaidavo ir perlenkė lazdą, arba vyras labai seksualiai traukia. Taip pat tikėtina: ji gali turėti verbalinio bendravimo problemų.

2. Ji lieka su vyru vienumoje

Pavyzdžiui, kai jiedu kurį laiką leidžia draugų kompanijoje, o po to visi nusprendžia kartu draugiškai padainuoti karaoke, ji paprašo jo pasilikti. Tai - akivaizdu, kad ji trokšta su juo artimesnių santykių.

Taip pat tikėtina: ji tiesiog pavargo ir nori kiek atitrūkti nuo kitų, bet nesvarbu – su juo ar ne. 3. Ji šypsosi

Atvira šypsena – tai vienas iš pagrindinių signalų, kad moteris nori mylėtis. Tačiau reikėtų atkreipti dėmesį: o jei ir vyras jai šypsosi, vadinasi, belieka abiems susilieti į vieną visumą.

Taip pat tikėtina: tai gali būti ir jos kaukė.

4. Ji kviečia pas save namo

Jei vyras lydi moterį namo, o paskui ji pakviečia užeiti išgerti puodelį kavos, jau gali pradėti atsiseginėti marškinių sagas. Beje, bet vis dėlto nereikėtų skubėti. Gal iš pradžių išgerkite kavos ir tada gali daug kas paaiškėti.

Taip pat tikėtina: ji paprasčiausiai bijo būti viena, todėl gali tekti pabūti ilgiau, pataisyti antklodę ir išeiti. 5. Ji kalba su juo apie seksą

Gali prasitarti, kad jos buvęs – prastas sekso partneris arba gali užeiti kalba ir apie saugų seksą. Tačiau vertėtų įsidėmėti: jei ji pasakys žodį, susidedantį iš šešių raidžių dažniau nei tris kartus per minutę, 90 proc., kad moteris nori sekso.

Taip pat tikėtina: ji – seksualiai temperamentinga ir kalba apie seksą net miegodama. 6. Ji sako jam komplimentus

Pavyzdžiui, sako jam, kad labai seksualiai atrodo jo užpakalis, o ne puikiai išlygintos kelnės, kurios kaip nulietos prigludusios prie kūno. Daug ką pasako vien tai, kad intymioms kūno dalims skiriami komplimentai, o ne drabužiams ar mobiliajam telefonui.

Taip pat tikėtina: ji sako komplimentus visiems iš eilės.

7. Ji siūlo jam kramtomosios gumos

Ji gali taip pasielgti dėl to, kad yra dosni arba dėl to, kad iš jo burnos sklinda nemalonus kvapas. O gal ir dėl to, kad nori sekso su juo ir tokiu originaliu būdu žengia pirmą žingsnį suartėjimo link.

Taip pat tikėtina: nėra daugiau apie ką kalbėti ir ji nusprendė pasiūlyti jam gumos, norėdama užpildyti tylą. 8. Ji dalinasi su juo valgiu

Kai jiedu pietauja restorane ir moteris siūlo jam paragauti valgio iš jos lėkštės – nereikėtų atsisakyti. Net jei jam ir nepatinka maistas, gulintis jos lėkštėje. Tai – signalas, kad ji norėtų artimų santykių ir nieko prieš būtų užsilaikyti su juo ilgiau ar net visą naktį. Suprantama, savo namuose.

Taip pat tikėtina: mokykloje ją mokė, kad su kitais reikia dalintis viskuo. Net ir valgiu. 9. Ji įdėmiai žiūri į jo lūpas

Paprastai, kai žmonės kalbasi, jie žiūri vienas kitam į akis. Žinoma, yra ir išimčių, bet jų nedaug. O jei moteris įdėmiai žiūri į vyro lūpas, tai – ženklas, kad ji nori pereiti nuo šnekų prie saldžių bučinių.

Taip pat tikėtina: jei jiedu ten, kur garsiai groja muzika, ji gali žiūrėti į jo lūpas, norėdama suprasti, ką kalba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.