Kodėl verta turėti „berniuką žaisliuką“?

Moterys neretai varžosi santykių su nelygiu pagal statusą vyru. Vis dėlto Vakarų Europoje ir JAV egzistuoja sąvoka „toy boy“ (liet. „berniukas žaisliukas“). Pakanka pažvelgti į garsias pasaulio moteris, kaip Madonna, Kate Winslet, Kylie Minogue, Halle Berry ar Demi Moore, norint suprasti, kad romanas su „berniuku žaisliuku“ moteriai tik į naudą.

"Berniukai žaisliukai" padeda moteriai pasijausti padėties valdove.<br>123rf
"Berniukai žaisliukai" padeda moteriai pasijausti padėties valdove.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-25 10:16, atnaujinta 2018-03-16 14:44

Jeigu vis dar netikite, štai dešimt „berniuko žaisliuko“ privalumų:

1. Su „berniuku žaisliuku“ moteris pajaučia galią ir, ko gero, pirmą kartą gyvenime iš tikrųjų gali mėgautis lyderio pozicija.

2. „Berniukas žaisliukas“ – puiki jauninanti priemonė. Intymiai suartėti su jaunu gražuoliuku, tai ne tik pasikrauti pozityvia energija, bet ir atsikratyti dešimčia metų. Vienas puikiausių pavyzdžių – Sharon Stone, kurios partneris Chase Dreyfousas 26 metais jaunesnis už ją.

3. Tokie vyrai yra geras stimulas visada puikiai atrodyti, o patys „berniukai žaisliukai“ įprastai puikiai atrodo todėl, kad jie yra jauni. Kita vertus, jie taip pat labai rūpinasi savo išvaizda, figūra, sveikata.

4. Santykiai su „berniuku žaisliuku“ leidžia moteriai išmokti ignoruoti visuomenės nuomonę.

5. Romanas su tokiu vyru suteikia daugiau atsakomybės. Dauguma merginų įpratusių dėl nesėkmės meilėje kaltinti vyrus. Tačiau, kai romane su jaunu vyru moteris groja pirmuoju smuiku, vadinasi, ji gali pajausti, kad daug kas priklauso nuo jos pačios. 6. Užmezgusi romaną su „berniuku žaisliuku“ moteris tampa pagrindine visų apkalbų ir gandų heroje. Užtat pasijaučia tikra žvaigžde.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.